(07-29-2014, 12:10 PM)van helsing نوشته است: توی نسل هفتم یکه تازی کرد مورتال کمبت اونم فقط به خاطر آخرین نسخه بود فقط همین. توی این نسل رقیبی نداشت که واقعا بخواد باهاش رقابت کنه اما یحتمل رقباش سر پا میشن دوباره و رقابت میکنن باهاش. فکر کنم تکن 7 هم مالی نشه و تمام تمرکزش رو روی گرافیک بذاره[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]داداش من دارم میگم هرچی داشت از صدقه سری street fighter IV داشت بعد شما دوباره میگی یکه تازی؟
Street fighter IV وقتی اومد، کلا ترکوند؛ کدوم یکه تازی؟ سیستم آخرین نسخه مورتال کمبت زمین تا آسمون با "آرماگدون" تفاوت داشت. اصلا تابلو بود شبیه Street Fighter شده. بالاخره عقلشون به کار افتاد و فهمیدن که کپی از رو "تکن" فایده نداره. خیلی عالی از رو Street Fighter الهام گرفتن و نتیجه شو دیدن.
الان هنوز هم Super street fighter IV (یا بهتره بگم Ultra street fighter IV) سروره.
بازی های مبارزه ای دیگه ای هم هستن ولی هیچکدوم به اندازه این دوتا خفن نیستند. فعلا که این دوتا عنوان دارن با هم رقابت میکنن.
به نظرم تنها دلیلش هم اینه که این دوتا بازی دیر به دیر نسخه جدید میدن بیرون و صبر میکنن تا ایده های توپ به ذهنشون برسه نه مثل تکن که هردفعه چهارتا شخصیت جدید میده بیرون و یه ذره گرافیک بازی رو بیشتر میکنه.