امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی Walking Dead؛ این بار با دست پختِ سازندگان PayDay 2!
[تصویر:  the_walking_dead.0.0_cinema_960.0.jpg]

Comic-Book Walking Dead؛ اثری از آقای Robert Kirkman که در دهه 90 میلادی خلق شد توانسته تا به الان میلیون ها طرفدار در سرتاسر دنیا برای خود دست و پا کند. از این رو، موفقیت این کامیک بوک سبب شده تا صنعت سینما به ساخت سریال این عنوان روی آورد و برخی سازندگان به سراغِ ساخت بازی این کامیک بوک معروف روند. تاکنون، دو بازی از این اثر که به ترتیب ساخه Teltale و Activison است منتشر شده است اما انگار سازندگان بیشتری خواستار ساخت یک بازی از این کامیک بوک هستند !

به تازگی آقای Kirkman در پستی از Steam رسماً تایید کردند سازندگان PayDay 2 یعنی Overkill Software در حال ساخت یک TWD جدید هستند. در همین راستا، آقای Kirkman اذعان دارد :

نقل‌قول:
من فن - طرفدار - بزرگ Overkill Software و Starbreeze هستم؛ سازندگانی که Payday 2 را خلق کردند. TWD جدید یک عنوان Co-Op خواهد بود که مطمئناً طرفداران زیادی خواستار این موضوع بودند. من از ساخت یک TWD Co-Operative خشنود هستم.

در ادامه، آقای Anderson Klint؛ معاون شرکت Starbreeze افزود :
نقل‌قول:
با Robert Kirkman در تیم، ما عنوان The Walking Dead را وارد عرصه ی بازی های First Person Shooter Co-Op / Survival Horror خواهیم کرد.

این عنوان در حال ساخت برای سالِ 2016 برنامه ریزی شده است اما هنوز خبر و جزئیات بیشتری مانند پلتفرم های بازی منتشر نشده است. شما می توانید اولین تیزر این عنوان را از منبع مشاهده کنید :

Source

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
بازی Walking Dead؛ این بار با دست پختِ سازندگان PayDay 2! - توسط Punished Snake - 08-13-2014, 11:00 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سازندگان The Outer Worlds، به لطف مایکروسافت، به فکر ساخت بازی بعدی خود هستند White Beard 0 1,448 10-18-2019, 09:26 PM
آخرین ارسال: White Beard
  بازی Payday 3 زودتر از سال ۲۰۲۲ منتشر نخواهد شد White Beard 0 1,545 10-12-2019, 10:25 PM
  مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای Red Dead Redemption 2 برروی رایانه‌ی شخصی مشخص شد White Beard 0 1,333 10-04-2019, 09:55 PM
Star انتشار بازی Red Dead Redemption 2 برروی رایانه‌های شخصی رسما تایید شد [به‌روزرسانی] White Beard 0 1,260 10-04-2019, 09:54 PM
  ایو گیلموت: بازی Beyond Good And Evil 2 احتمالا تاثیر بزرگی را بر صنعت بازی‌های ویدئو PC FAN 0 1,602 09-20-2019, 08:38 AM
آخرین ارسال: PC FAN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان