(08-28-2014, 10:28 AM)313714 نوشته است: عالیهاول اینکه بسیار ممنون
باز اینجور مقالات بهتر از نقد و بررسی های تکراری اند، کلی چیز جدید توشون دارند،مخصوصا این بازی.
اینم چند تا ایراد که بهترین دوست تو کسی است که عیب های تو رو بهت بگوید،پس من بهترین دوستتم حال کن25: :
1-""(مانند سری Metal Gear)
بهتر است زیاد حاشیه نرویم و کمی به اصل مطلبمان نزدیک تر شویم"" خب این چیه همون اول کار05:43:
2-اون وسط بهتر بود یهو کلی عکس پشت سر هم نمیگذاشتی و یکجوری مثلا با فتوشاپی چیزی همه رو توی یک عکس یا دو تا خلاصه میکردی.
3-""این دو پس از تولید بازی، CAPCOM را ترک گفته و به کمپانی SNK پیوستند""ترک کرده نه ترک گفته،البته اونم میشه ولی به سختی :D
دوم اینکه لطف داری شما
ولی سوم....[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بذار یکی یکی به خدمتت برسم:
1. الان این اشکالش کجاست؟ خب متال گیر هم تو این سالها که نزدیک 25 سال میشه، مثل این بازی تا الان ریبوت نشده. منکه مقایسه نکردم؛ مثال زدم.
2. اینو کمی تا قسمتی حق داری ولی حداقل خودت دیگه باید بدونی که من این مقاله رو برای ورود به تحریریه آماده کردم و فراخوان هم فکر کنم شنبه بود و بازهم خودت که از مشغله های کاری من باخبری، پس من باید سریعتر تمومش میکردم و به پنجشنبه و جمعه هم نمیرسیدم چون مهلت تموم میشد. کار با فتوشاپ هم هرچقدر هم که کار کوچیکی باشه، باز هم زمانبره.
3.من این ترک گفته رو بارها و بارها شنیدم. الکی گیر نده[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
نقلقول:یعنی این دیگه اوج شاهکار بودا. نظرت ماورای کارشناسانه بود.4-امتیاز و متا و نکات مثبت و منفی بازیش رو هم میگفتی بد نبود.
آخه مرد مومن، بازیِ 27 سال پیش و متا و نمره؟[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
?Really
الان میتونی متا و نمرات متال گیر1 رو برام بیاری؟
والا من اینو چهار پنج سال پیش، اونم درحد 10، 15 دقیقه بازی کردم. نکات مثبت و منفی از کجا بیارم؟
از کجا معلوم چیزایی که الان منفیه اون موقع مثبت نبوده باشه؟
منکه بازیای مبارزه ای اون زمان رو بازی نکردم که!
---------------------------------------------------------------------------------------
در آخر هم ممنون از اینکه نظرت رو گفتی.
همیشه یادت باشه لحن من با تو، با شوخیه. یه وقت حرفی میزنم بهت بر نخوره.
امیدوارم قسمت بعدی انتظاراتتون رو برآورده کنه و بیشتر از این قسمت لذت ببرید ولی باید بگم فعلا قسمت جدید نمیاد.
دارم رو یه مقاله دیگه کار میکنم