08-31-2014, 09:37 PM
(08-31-2014, 08:44 PM)'Rocksteady' نوشته است:(08-31-2014, 08:31 PM)'Zack' نوشته است:(08-31-2014, 08:18 PM)'Rocksteady' نوشته است: ی سری ها می گن بازی دخترونه هستش واقعا براشون متاسفم پس حتما MK هم فقط پسرا باید بازی کنن یا GOW (برا این GOW گفتم چون تو E3 بیشتر کسانی که نسخه بتا رو بازی می کردن دختر بودن)خب داداش واقعاً هم این طوریه! چرا سازنده بازی خشنی مثل Metal Gear Rising یک خانم نیست؟! چون طرفدارهاش پسر هستند و مطمعناً یک خانم بازیساز نمی تونه احساسی که باید رو به بازیباز پسر القاء کنه. خب حالا چرا کارگردان بازی خانمه؟! چون بازی برای دخترها ساخته شده.
بعدشم بازی شبیه ساز زندگی هست پس حتما شمایی که داری زندگی می کنی دختری(البته توهین به دخترها نباشه)
همونطور که گفتم تو بازی بیشتر از همه از ساخت و ساز خونه خوشم میاد البته تو نسحه 3 سقفا یکم رو اعصاب بودن.
به محض اینکه نسخه 4 هم بیاد می گیرمش
MK رو هم همه پسرا بازی می کنند، دخترهایی هم که بازی می کنند، هیچ کدوم از اسطوره هایی مثل Noob یا Raiden استفاده نمی کنند، چرا؟ چون دخترند و سلیقه و رفتارشون ایجاب می کنه که از شخصیت هایی مثل Jade، Kitana و یا Mileena خوششون بیاد.
GOW هم پسرا قبلاً بازیش کردن تموم شده رفته، دیگه نیازی نیست دوباره تکرارش کنند. دخترا هم چون بیشترشون گیمر هستند، ولی گیمر حرفه ای نیستند دوست داشتند تجربه ای از بازی Hack n Slash داشته باشند که احتمالاً خوششون هم نیومده.
در کل سری بازی های Sims دخترهای گیمر رو هدف گرفته. اگه دقت کنی بازی روی احساسات بنا شده.
خودت هم داری جواب خودت رو میدی که کسی که بازی می کنه دختره:
نقلقول: بعدشم بازی شبیه ساز زندگی هست پس حتما شمایی که داری زندگی می کنی دختری(البته توهین به دخترها نباشه)
من دارم می گم آقا علی شما هم داری در دنیای واقعی زندگی می کنی پس دختر بازی هم شبیه ساز زندگی. و با توجه به حرف های شما معار ها مهندس ها و... هم دختر هستند چون از کار ساخت و ساز خوششون میاد که رفتن دنبال اینکار.
بعد چرا تبعیض جنسیتی قائل می شی پس حتما کسی که تو MK شخصیت Jade رو برداره دختره و پسری حق نداره اون شخصیت رو برداره
و تمام کسانی که دارن سیمز بازی می کنن باید دختر باشن و دقیقا چرا ی کارگردان نمی تونه زن باشه؟؟!! و اگه کارگردان بازی زن باشه حتما بازی دخترونه هست یا اگر یکی از کارکنان زن باشه بازی دخترونه به حساب میاد
تا به الان نتونستی قانعم کنی تمام دلایلی هم که میاری الکی هست هنوز دلیل بر بد بودن بتمن نیاوردی(چون معلوم هست کم آوردی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
نقلقول: بعد چرا تبعیض جنسیتی قائل می شی پس حتما کسی که تو MK شخصیت Jade رو برداره دختره و پسری حق نداره اون شخصیت رو بردارهمن تبعیض جنسیتی قائل نمی شم. خواستم یه مثال زده باشم تا بهتر متوجه بشی که متاسفانه موفق هم نشدم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] من کجای حرفم زدم که هیچ پسری نمی تونه Jade رو برداره؟! من گفتم حسی که یک شخصیت مرد به یک پسر گیمر القاء می کنه، خیلی قوی تره نسبت به حسی که یک شخصیت زن به یک گیمر پسر القاء می کنه و بالعکس. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اصلاً توجه کردی که بیشتر دخترهای گیمر عکس Lara Craft یا دیگر شخصیت های زن رو می به عنوان آواتارشون می ذارن؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خب چرا عکس Big Boss رو نمی ذارن؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] دلیلش اینه که جنسیت اونا با Lara Craft یکیه و بهتر می تونه احساسات رو به هم نوعش القاأ کنه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: دقیقا چرا ی کارگردان نمی تونه زن باشه؟؟!!من کی گفتم کارگردان زن نباشه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] بذار یه مثال دیگه بیارم. مثلاً بازی نسخه های اخیر سری Halo. نسخه های نخست این بازی توسط استودیو Bungie ساخته شده که همگی عالی بودند، ولی نسخه های اخیر که توسط یک خانم از استودیو 343 Industries (این مشکل اسمش مربوط به ادیتوره، بی خود بهش گیر نده. اسمش رو خودم بلدم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) ساخته شده نتونستند موفقیت قسمت های قبلی رو به دست بیارند، ولی اکه همین خانم یک بازی سرشار از احساسات مثل Child of Light رو کارگردانی می کرد، حتماً موفق بود. در کل خانم ها زیاد با ژانرهایی که خشونت دارند آشنا نیستند. EA هم کار بسیار خوبی کرده که برای عنوانی کاملاً دخترانه یک کارگردان زن انتخاب کرده. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: اگه کارگردان بازی زن باشه حتما بازی دخترونه هست یا اگر یکی از کارکنان زن باشه بازی دخترونه به حساب میادجواب بالا رو خوب دوبار بخون. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: تا به الان نتونستی قانعم کنی تمام دلایلی هم که میاری الکی هست هنوز دلیل بر بد بودن بتمن نیاوردی(چون معلوم هست کم آوردی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img])چرا اسپم میدی؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] این تاپیک در مورد Sims 4ـه که یک بازی کاملاً دخترونه است و هیچ ربطی به بازی Batman نداره. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اون بتمن هم دارم روش کار می کنم. به خودت میگم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]