09-06-2014, 08:42 PM
من هم با نظر برادر کیوان کاملاً موافقم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تبعیض تو شخصیت ها داد می زنه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] الآن مثلاً ارزش شخصیتی مثل Kabal با Noob یکیه؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اصلاً از هر جهت به Noob نگاهی بندازیم، متوجه میشیم که خود کارگردان علاقه شدیدی به Noob داشته. کومبوها به کنار؛ Ed Boon--> Noob [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] البته منم خودم باهاش زیاد حال می کنم. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بحث Combo شد. Combo های هیچ کدوم از این بازی ها نمی تونند به اندازه MK 3 جالب از آب در بیان. اون یه چیز دیگه بود اصلاً! [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تو خلق حرکات جدید هم، هیچ حریفی در مقابل MK: Armageddon و MK: Deception نمی بینم. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] چون می تونستیم تو دومی حتی سه سبک مبارزه رو هم با هم مخلوط کنیم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بحث Combo شد. Combo های هیچ کدوم از این بازی ها نمی تونند به اندازه MK 3 جالب از آب در بیان. اون یه چیز دیگه بود اصلاً! [img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تو خلق حرکات جدید هم، هیچ حریفی در مقابل MK: Armageddon و MK: Deception نمی بینم. [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] چون می تونستیم تو دومی حتی سه سبک مبارزه رو هم با هم مخلوط کنیم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: h9pacwys58r03u326n3a.png]](http://*****/images/h9pacwys58r03u326n3a.png)