09-19-2014, 03:02 PM
(09-19-2014, 01:16 PM)'The Last Resort' نوشته است: بعد از فیفا ([img]images/smi/s0 (83).gif[/img]) بهترین فرانچایز ورزشیه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این نسخه هم نمیتونم بازی کنم [img]images/smi/s0 (67).gif[/img] 14 که خیلی کیف میداد [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] یه بار از تو زمین خودم توپو کردم تو حلقه [img]images/smi/s0 (37).gif[/img] البته به صورت کاملاً شومسی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بعدش هر کاری کردم نتونستم اونجوری توپو بکنم تو کُت [img]images/smi/s0 (23).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
چرا نمی تونی؟! البته منم شاید نتونم ... [img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی بحرحال می گیرم!
------------
راستی یه خبر قدیمی ولی جالب بدم که pharrell ساندترک های بازی رو انتخاب کرده که زیاد طرفدارها حال نکردن با ساندترک ها ....
بهتر بود مثله 14 کوین دارنت انتخاب می کرد حداقل دو تا اهنگ رپی شناخته شده می بود توش! البته فکر کنم سیسم فرل اینجوری که هنرمندهای ناشنخته رو بذاره کار ازشون. پارسال هم چندتا اهنگ اینطوری بود مثل Long Run از Fly union که به نظرم بهترین ساندترک بازی بود!
نکته خوبش اینکه بلاخره از دست coldplay و jay-z و کانیه وست خلاص شدیم و دیگه اهنگی ازشون نیست! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]