(11-29-2014, 02:12 AM)'V4SS' نوشته است: این دیگه چه نقدی بود؟! همش داشتی از بازی مینالیدی!!!! انقدر از بازی بد گفتی ولی آخرش نمره 88 رو دادی!!!!دوست عزیز همونطور که در نقد هم اشاره شده، من نویسنده نیستم، بلکه مترجم این نقد هستم.
بخدا اگه همین بازی رو ناتی داگ به صورت انحصاری برا پلی4 میساخت کلی خاطرخواه داشت و سونی فن ها براش جون میدادن
این نقد از سایت Game Informer ترجمه شده.
البته اگر خودم با توجه به این توضیحات میخواستم نمره بدم، نمره 80 رو میدادم.
چرا که همونطور که اشاره شد داستان به فار کرای 3 شباهت داره، گیمپلی هم تغییر چندانی نداشته، گرافیک بهینه شده اما باز هم مشکلاتی داره که در draw distance خودش رو نشون میده، ضعف در کنترل وسایل نقلیه.
علاوه بر این ها از نکات مثبت هم میشه به مکان ها و نقشه جدید، صداگذاری خوب طبیعت و ماشین ها و اسلحه ها، گرافیک بهینه شده اشاره کرد (الان احتمالا میگید که چطوری این هم تو بخش مثبت و هم تو بخش منفی هست. خب همونطور که در نکات منفی در خط بالا گفتم، مشکلات گرافیکی در این بخش قرار میگیره، اما خب خود گرافیک هنری نسبت به فار کرای 3 پیشرفت داشته که در بخش مثب جا داره)
همچنین نمره نهایی کاملا به نکات مثبت و منفی وابسته نیست و به لذتی که شخص منتقد از بازی داشته برمیگرده. وگرنه همه منتقد ها این اشکالات رو میبینن. اما یکی 100 میده، یکی دیگه 88 و یکی هم 75. نمره نهایی بستگی به لذتی که بازی برای شخص منتقد داشته داره
نقلقول:به این خاطر مردم از بازی ناتی داگ لذت میبرن، چرا که هر نسخه داستان جدیدی رو به بازی باز ارائه میکنه، گرافیکش بازیهاش رو بهینه میکنه و مکانیزم های جدیدتری به گیم پلی اضافه میکنه که کاملا نشون میده که گیم پلی نسبت به نسخه قبلی پیشرفت داشته و بازی باز این حس رو نداره که داره همون نسخه قبلی رو فقط در یک مکان دیگه و با یه گرافیک بهتر بازی میکنه.بخدا اگه همین بازی رو ناتی داگ به صورت انحصاری برا پلی4 میساخت کلی خاطرخواه داشت و سونی فن ها براش جون میدادن
در پایان، باز هم اشاره میکنم که بنده مترجم بودم، نه شخص منتقد.