12-08-2014, 10:49 AM
(12-08-2014, 09:31 AM)'LYON' نوشته است:همه جا حرف از قشنگتر بودن نسخه سوم میزنند اما به نظر من نسخه دو واقعا با نسخه های دیگر فرق داشت و سیر تکاملی انتقام و خونخواهی کریتوس رو به نمایش گذاشت.(12-08-2014, 05:08 AM)'PWLG' نوشته است:(12-07-2014, 08:28 PM)'LYON' نوشته است: واقعا خوشحالم که ساخت نسخه چهارم این بازی رو به کارگردان نسخه دوم این بازی اقای CORY BARLOGدادنبه اوج؟[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
این مرد با گاد اف وار 2شخصیت کریتوس رو به اوج رسوند انگار بازم میخواد این کارو بکنه[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
تو نسخه دوم شخصیت و داستان رو به لجن کشیدند. کدوم اوج؟
تمام چیزهایی که نسخه اول کاشته بود رو تو دو زدند ترکوندند. درباره نسخه سه هم که هیچی نگم بهتره.
خدای جنگ باید تو همون نسخه اول تموم میشد. بیخودی کشش دادن و با اینکار داستان فوق العاده اسطوره ای و عالی نسخه اول رو در حد یه انتقام مسخره و بچگانه پایین کشوندند.
چیزی که من الان در موردش بحث می کنم شخصیت کریتوسه
کریتوش به نظر خودم تو نسخه دوم شجاه تر وبا هوش تر ونترس تر دیده میشد
اصلا این واقعیت که نسخه دوم از همه بهتر بود هیشکی منکرش نیست ولی شما انگاری زیاد این حرفو قبول نداری
اصلا بیشتر متا رو نسخه دوم کسب کرده
من خوذم تموم گاد اف وار هارو VERY HARDتموم کردم به نظر خودم لذت بخش ترینشون همین گادا ف وار 2بود
اصلا چیزی که باعث شد ملت سه سال برای گاد اف وار3 انتظار بکشن پایان بسیار بسیار جاه طلبانه گاد اف وار 2 بود
اما گاد اف وار 3 زیاد نتونست این جاه طلبی و شخصیت قهرمان وار کریتوس رو نشون بده (حداقل مثل نسخه دوم)
امید وارم منظور حرفامو گرفته باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]