12-31-2014, 07:20 AM
(آخرین ویرایش: 12-31-2014, 07:22 AM، توسط Zoom Hunter.)
![[تصویر: y23gn8foyu9ni9oruh3p.png]](http://*****/images/y23gn8foyu9ni9oruh3p.png)
هر وقت میرفت سر کار به موبایل زنه زنگ میزد میگفت: کجایی؟؟
زنه هم میگفت: خونه!
یارو هم میگفت: جاروبرقی رو روشن کن تا مطمئن شَم
یه روز سرزده میره خونه به پسرش میگه: مادرت کجاس؟
پسره هم میگه: طبق معمول جارو برقی رو ورداشت و رفت
بچه ها ریا نباشه 2تا رفیق دارم یکی زمین کاشت گوجه داره
..
.
یکی نونواست
..
.
شبا با مازراتی میان دنبالم میریم خونه شون املت می خوریم!!
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘـﺮﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺭﻓﺘﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮔﻮﺍﻫﯿﻨﺎﻣﻪ!
.
..
ﺑﻬﺶ ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﺍﻋﺰﺍﻡ ﺑﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﺩﺍﺩﻥ...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نشست تو آشپزخونه همشو خورد گفت بچه ها ببینن دعواشون میشه!
حیف نون سوار مینى بوس میشه و سلام میکنه، هیچکس جواب سلامشو نمیده.!!عصبانى میشه میگه: یه مشت خر و گاو نشستن توی مینى بوس.!!!راننده یکدفعه میزنه رو ترمز طوریکه همه مسافرا میفتن رو هم.!!میاد و یقه حیف نون رو میگیره و میگه: بگو ببینم کى خره؟ کى گاوه؟؟؟؟حیف نون میگه: والله ایطور که تو زدىسر ترمز معلوم نیست دیگه ؛ همه قاطى شدن!!!!
تو اتوبوس داشتم با موبایلم چت میکردم دیدم پسره داره چت منو میخونهنوشتم:.... ((بچه ها اینجا یکی داره چتامو میخونه اماحواسش نیست زیپ شلوارش بازه))..... ب همین دستگیره در، حداقل 5 نفر به زیپاشون نگاه کردن !یه دختره هم اول خودشو جمع و جور کردبعد دید ک دارم نگاهش میکنم گفت :مال من زیپ نداره دکمه ایه اصن یه اوضاااااعیه
!! عروس خانم برای بار سوم میپرسم،:آیا وکیلم شما را با مهریه 14 قرص نان سنگک به عقد داماد درآورم؟حاج آقا دوجعبه گوجه هم اضافه کنصلوات بفرستید...
حیف نون رفته بود سیب زمینى بخره ، زنش براى نهار کوکو سیب زمینى درست کنهماشین میزنه بهش درب و داغونش مى کنهبه زنش خبر میدن و بعد ازش مى پرسن :خوب حالا میخواى چکار کنى ؟؟؟میگه : نمیدونم ، شاید ماکارونى درست کنم !!!!
از حیف نون مى پرسن : میدونى چه کسى راحت ترین شغل دنیا رو داره ؟؟؟؟؟میگه : دبیر کل سازمان ملل متحدمى پرسن : چرا اون ؟؟؟میگه : آخه کارش فقط ابراز نگرانیه !!!!