01-29-2015, 05:52 PM
(01-29-2015, 12:26 AM)Last Warrior نوشته است: خب من شروع می کنم چون نصف اسم کاربریمون هم یکیه ! :)
اول سلام
چرا last assassin ؟ ( منظورم انتخاب این اسمه)همین جوری از لغت assassin خوشم میاد
first کی بوده ؟ گفتم که دلیل خاصی نداره و نسبت به کس دیگه ای اینو انتخاب نکردم
بهترین نسخه Assassin's creed ؟ brotherhood و revelation
حالا غیر assassin بازی مورد علاقت که همیشه تو یادته ؟این بازی رو زیاد دوست ندارم! GTA V رو خیلی حال کردم باهاش
فیلمشو دیدی ؟ (منظورم آواتارته ) نه منتظرم کیفیت خوبش بیاد
بهترین فیلم نولان ؟ به قطع Inception :heart: :heart:
فیلم مورد علاقه ؟ (غیر نولانی) بازم Inception :) ولی غیر نولانی رهایی از شائوشنگ رو دوست داشتم
سبک مورد علاقه تو گیم ؟ همه سبک ها رو دوست دارم ولی با سوم شخص بیشتر حال می کنم
بازی مورد علاقه تو اون سبک (اگه چندتا سبک نوشتی برا هر کدوم بازی مورد علاقتو بنویس) ؟ GTA
یه گیمی که خیلی ازش تعریف کردن و سروصدا کرده ولی بنظرت مفت نمی ارزه و ارزشی نداره ؟ شاید نظرم جنجالی باشه ولی Watch Dogs :D
یه گیمی که خیلی کوبیدنش وبه نظر خیلی ها مفت نمی ارزه ولی به نظرت خیلی هم خوب وجالبه ؟ سراغ ندارم
آخرین گیمی که انجام دادی وحال اساسی کردی ؟ حال اساسی فقط با GTA Online
بیشترین باری که یه بازی رو تموم کردی(تعداد انجام مجددش) ؟کلا بازی ها رو چند بار انجام نمی دم ولی فکر کنم 3 بار
کدوم بازی رو نتونستی تموم کنی ، زورت نرسید بهش ؟ قطعا Dark Souls :D
اهل فوتبال هستی ؟نه زیاد
تیم مورد علاقه باشگاهی تو ایران ؟ از قدیم استقلال ولی الان دیگه برام مهم نیست
تیم مورد علاقه باشگاهی تو جهان ؟ میگم زیاد تو نخش نیستم ولی رئال
کروش بمونه یا بره ؟ بمونه!کلا بهتره یه خرده وقت بدن به مربی ها!
ورزش دیگه مورد علاقه ؟ بسکتبال و هنر های رزمی
کدومو میشناسی ؟(پيت سمپراس - اسکاتی پیپن - دکتر سوکراتس) :(
بازیکن مورد علاقه(ایرانی وخارجی) ؟(فوتبالی ، اگه فوتبالی نیستی از ورزش مورد علاقت ) ؟ سعی می کنم بیشتر علاقه مند به خود بازی بشم تا خود بازیکن
اولین گیم فوتبالی که زدی ؟ با کی بود ؟ نتیجش (چندتا گل خوردی)؟اگه زیر 5 تا باشه خوبهفکر کنم winning Eleven 11 بود و نتیجش رو یادم نیست؛ خیلی وقت پیش بود!
اولین گیمی که انجام دادی یادت هست ؟فکر کنم یا لوک خوش شانس بود توی بچگی یا GTA II
چرا به گیم علاقه داری ؟البته اگه داری!!! :) چون واقعا سرگرم کنندس و از مشکلات چند دقیقه ای می آسایی
خب دیگه همین ، بقیه سوالا با دوستان دیگه ممنون از اینکه سوال کردی
خسته نباشی قربانت
و موفق باشی . به همچنین
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام