02-13-2015, 12:59 PM
درود ایزد یکتا بر شما باد ای یوسف گیمفا
حال شما خوب است؟
خوشحال هستید؟خوش هستید؟
این چرخ و فلک این لا مروت از اول عشق تا به قیامت چه میکنید؟
میگم خودتون که توی عکس هستید هیچی ولی اون تلوزیون پشت سرتون چند اینچه و مارکش چیه؟ :D (یعنی می خواید بگید از من بد جنس تر توی انجمن پیدا میشه.)
والا از بس سوال ها تکراریه و منم زیاد در طرح سوال ماهر نیستم رو به اینجور سوال ها میارم پس زیاد جدی نگیرید هدف برای لخظه ای شاد بودنه.
این استاید ایستادنتون یعنی منو کشته منو کشته منو کشته وای فقط یه پاپیون و یا کروات نیاز داره اون موقع میشی اووووووف عجب چیزی میشه خودتو د کاپریو میشی.
توی سوال شنیدم آهنگ شادمهر گوش میکنی این آهنگ اخریش به نام معروف رو گوش کردی؟یا اون دو تا تیزر از آهنگ هاش
انیمیشن دوران کودکی چی یادته؟بابا لنگ دراز یا جیمبو یا کاراگاه گجت و خیلی های دیگه هر کدوم رو دوست داشتی بگو.
نظرت در مورد کلمه ی What The Faz که استفاده میکنی چیه؟
از کدوم شخصیت های قهرمانی خوشت میاد؟
What The Faz ت برای آهنگ های سنتی چیه؟استاد بزرگ همایون خرم رو میشناسی؟
فیلم که میبینی ولی هابیت رو دیدی؟قسمت سومش رو چطور؟بگم فیلم چطوری میشه دیگه نبینی؟
نظرت در باب صبحانه ی انگیلیسی؟
نظرت در مورد من برم توی افق محو بشم؟
نظرت در مورد من؟
سلامتی سه تن
سلامتی سه کس
ای روزگار لعنتی با او چه کردی با آن بلند همت آکنده از غرور
زمین سیاره ی کوچکی است با غم های بزرگ
ومن یک آدمم
منظومه ای ازدرد
وای
گاهی چنان
تیره وتار می شود لحظه هایم که نپرس
مثل آسمانی که
ماه وستاره هایش راگم کرده است
آه ای سیاره ی کوچک
غم های بزرگم را
کجا دفن کنم ؟
خب دیگه مغزم به اخر رسید ولی حکایت همچنان باقی همین ها رو جواب دادی و مارو بن کردی ممنون میشم اخه خیلی حال میده بن شدن :D
بعد وقتی از بن شدن در اومدم بیام توی پرفایلم بنویسم من برگشتم.
خب آقای زاهدی ببخشید اگه زیاده روی کردم ولی خب همه تمام سوال ها رو پرسیدند و چیزی برای ما نموند.
امیدوارم همیشه موفق باشید و تویزندگی به خواسته هایی که دارید برسید.
با سپاس
حال شما خوب است؟
خوشحال هستید؟خوش هستید؟
این چرخ و فلک این لا مروت از اول عشق تا به قیامت چه میکنید؟
میگم خودتون که توی عکس هستید هیچی ولی اون تلوزیون پشت سرتون چند اینچه و مارکش چیه؟ :D (یعنی می خواید بگید از من بد جنس تر توی انجمن پیدا میشه.)
والا از بس سوال ها تکراریه و منم زیاد در طرح سوال ماهر نیستم رو به اینجور سوال ها میارم پس زیاد جدی نگیرید هدف برای لخظه ای شاد بودنه.
این استاید ایستادنتون یعنی منو کشته منو کشته منو کشته وای فقط یه پاپیون و یا کروات نیاز داره اون موقع میشی اووووووف عجب چیزی میشه خودتو د کاپریو میشی.
توی سوال شنیدم آهنگ شادمهر گوش میکنی این آهنگ اخریش به نام معروف رو گوش کردی؟یا اون دو تا تیزر از آهنگ هاش
انیمیشن دوران کودکی چی یادته؟بابا لنگ دراز یا جیمبو یا کاراگاه گجت و خیلی های دیگه هر کدوم رو دوست داشتی بگو.
نظرت در مورد کلمه ی What The Faz که استفاده میکنی چیه؟
از کدوم شخصیت های قهرمانی خوشت میاد؟
What The Faz ت برای آهنگ های سنتی چیه؟استاد بزرگ همایون خرم رو میشناسی؟
فیلم که میبینی ولی هابیت رو دیدی؟قسمت سومش رو چطور؟بگم فیلم چطوری میشه دیگه نبینی؟
نظرت در باب صبحانه ی انگیلیسی؟
نظرت در مورد من برم توی افق محو بشم؟
نظرت در مورد من؟
سلامتی سه تن
سلامتی سه کس
ای روزگار لعنتی با او چه کردی با آن بلند همت آکنده از غرور
زمین سیاره ی کوچکی است با غم های بزرگ
ومن یک آدمم
منظومه ای ازدرد
وای
گاهی چنان
تیره وتار می شود لحظه هایم که نپرس
مثل آسمانی که
ماه وستاره هایش راگم کرده است
آه ای سیاره ی کوچک
غم های بزرگم را
کجا دفن کنم ؟
خب دیگه مغزم به اخر رسید ولی حکایت همچنان باقی همین ها رو جواب دادی و مارو بن کردی ممنون میشم اخه خیلی حال میده بن شدن :D
بعد وقتی از بن شدن در اومدم بیام توی پرفایلم بنویسم من برگشتم.
خب آقای زاهدی ببخشید اگه زیاده روی کردم ولی خب همه تمام سوال ها رو پرسیدند و چیزی برای ما نموند.
امیدوارم همیشه موفق باشید و تویزندگی به خواسته هایی که دارید برسید.
با سپاس
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)