02-16-2015, 11:47 PM
(02-16-2015, 11:30 PM)A.A Revenger نوشته است: سلام به هومن گیمر قدیــــــــــــــــــم. سلام به خبرنگار سابق.
چه خبرا؟ ( آها گفته بودی بیستو سی نگاه نمی کنی !!! ) بله ...
خوب بریم سراغ سوالات. نریم.
نظرت درباره من چیه؟ ( الان فحشو می کشی به جونم سر اون قضیه خبرنگاری ) پسر خوبی هستی. درساتو بخون برو دوباره خبرنگار بشو. خبرنگاری حس و حال جالبی داره.
برای چی از تیم صفحه اصلی خارج شدی؟ بگم؟ بگم؟ بیخیال آقا ی قضیه ای بوده تموم شده رفته دیگه حالا ...
برای چی نویسندگی رو رها کردی؟ چون قلم فوق العاده ای داشتی. نویسندگی من و رها کرد. نویسندگی چیزی بود که من واقعاً عاشقش بودم ولی قسمت نبود دیگه ... تو اوج قسمت، سریال تموم شد. ممنون نظر لطفته.
حالا گیمفا رو حدودا همه جانبه ول کردی، برای چی هنوز براش پشت پرده دلسوزی می کنی؟ برای اینکه ی اتفاقاتی واسش افتاد که دست خودش نبوده و نیست.
فیس بوک داری؟ اگه داری بنویس . ندارم.
دلیل رفتن دانیال نورروزی و رسول خردمندی رو چی می دونی؟ هر کدوم دلایل شخصی خودشونو داشتن. چرا باید دلایل شخصی یک فرد رو بیان کنم.
نظرت درباره سه گانه هابیت. ندبدم.
نظرت درباره انیمه The Legend Of Korra چیه؟ بیخود.
برای چی نمی خوای کسی سن و هویت اصلیت رو بدونه و اون رو مخفی می کنی؟ کی گفته من نمیخوام؟ چرا حرف در میارین واسه آدم؟ :دی
راه حلی برای دوباره زنده شدن فروم داری؟ مسلماً آره.
بهترین نصحتی که می تونی منو بکنی چیه؟ ( همکار قدیکی اسکی نرو خخخخ ) برنامه ریزی داشته باش. ی برنامه کامل تا وقت کم نیاری. ( قدیکی خودتی |: )
![[تصویر: 56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]](http://uupload.ir/files/56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz-da1cmqg_-_copy.jpg)