02-18-2015, 08:08 PM
(02-18-2015, 01:29 PM)snake نوشته است: سلام بر دوست خوبم و هومن خان که از آدمای نیک روزگاره سلام بر محمد حسین عزیز. مرسی.
چه خبرا برادر؟ خوبی؟ بی خبر. خیلی ممنون.
یادت هست زمانی که تو صفحه ی اصلی نظر میزاشتی و اکثرا با فن ها درگیر می شدی؟ :D :D :D آره یادمه. درگیر اونم چه درگیری |: کلاً کار بیخودی بود و هست این فن بازی.
آقا این سن واقعیتو بگو یه ملتی رو از آمپاس دربیار دیگه :exclamation: :exclamation: :exclamation: باشه.
مدیریت بهتره یا نویسندگی؟ کدومو خودت بیشتر دوست داری؟ کدوم سخت تره ؟ هر دو خوبن. هر دو دوست داشتنین و سختی های خودشون رو دارن.
به نظرت دوران نویسندگی زود تموم نشد؟ به شخصه باور دارم که می تونستی خیلی بیشتر تو تیم تحریریه باشی ولی اون یه هفته من نبودم همتون نیست و نابود شدین :huh: :huh: :huh: نویسندگی که زود تموم نشد ولی دوران تحریریه زود تموم شد. شاید اگه دو هفته دیر تر به تحریریه میاومدم وضعیت الان طور دیگه ای بود!
نظرت در مورد من؟ ادم مزخرفی هستم نه ؟ شما یکی از خبرنگاران حرفه ای و نویسندگان عالی هستی که تو اون یک سال فعالیت صادقانت همه چیز به خوبی و خوشی پیش میرفت.
به نظرت اگه تو تیم می موندم بهتر بود یا الان که رفتم بهتره ؟ بستگی داره.
یه توصیه ای، نصیحتی، فحشی :D :D :D و ... به من بده هیچ وقت نیا رو صندلی داغ |: و اینکه از توانایی هات تو نویسندگی و خبرنگاری استفاده کن نزار خاک بخورن که واقعاً عالین.
![[تصویر: 56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]](http://uupload.ir/files/56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz-da1cmqg_-_copy.jpg)