03-26-2015, 09:50 AM
(03-25-2015, 10:58 PM)مجید نصر نوشته است:چشم تست میکنم !(03-25-2015, 10:52 PM)reza gamer نوشته است: سلام به دوستان من در هنگام نصب بازیه dragon agg inquisition به مشکل بر می خورم که یک دفعه بازی که داره نصب میشه می یاد بیرون در داخل دیسک اول بازیی نوشته که :
میشه منظورشو بهم بگید
http://*****/viewer.php?file=kzf3ktf5fsbk0lkta407.png
سلام دوست عزیز
منظورش اینه که شما تمام محتویات DVD های بازی را به داخل هارد خودتون کپی کنید و بعد بازی رو از داخل هارد نصب کنید.
(03-25-2015, 08:12 PM)paprika نوشته است:من فکر می کنم شما بازی رو از آیک.ونی که روی صفحه ی دسکتاپ هست اجرا می کنید و تا جایی که من خوندم آیک.ون اجرایی روی دسکتاپ مشکل داره.(03-25-2015, 07:52 PM)You Never Win نوشته است:(03-25-2015, 07:45 PM)paprika نوشته است:(03-25-2015, 07:42 PM)You Never Win نوشته است: داداش بزارید من جواب بدم بهتون.مطمئنید بازی رو درست نصب کردید؟من که روش کلیک می کنم دو بار next می زنم خودش اتوماتیک محل نصب بازی رو نشون می ده.بعدش نصب می شه و وقتی از نیو گیم شروع می کنم این چیزا اضافه شده.اگه زحمتی نیست از ایرورتون عکس بگیرید.بازی رو توی درایو C نصب نکنید اون جا پیداش نمی کنه.
بله بازی را درست نصب کردم !!
من تا روش کلیک میکنم میگه بازی پیدا نشد !! دوبار next نمیاد !!
بازی هم تو درایو c نصب نیست !
اینم عکسش :
شما چه نسخه ای رو نصب کردید؟
و مطمئنید اسم فایل اجرایی بازی ACC هستش؟
بله ! فایل اجرایی ACC هست !
درضمن CODEX هست
شما یکبار بازی رو از محل اصلی جایی که بازی رو نصب کرده اید اجرا کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
ولی کلا این فایل آنلاکر اجر نمیشه و ارور میده !
چون انگار دوستمون میگفتند تا اجرا میکنیم باید 2 تا next بیاد ! و مسیر بازی را میپرسه !