امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به دنبال انقام/نقد برسی بازی god of war 3
(04-01-2015, 12:51 PM)badboyX نوشته است: بدک نبود جای پیشرفت داره...حقیقتش نخوندم هنوز پس از خوندن نظرات این نظر رو دادم به هر حال امیدوارم موفق باشی
بخدا اینهم بزور نوشتم وقت نمیکنم بازی کنم و نکات بیشتری بهش اضافه کنم
ممنون

(04-01-2015, 12:37 PM)carefree نوشته است: با سلام
1- مقدمه خیلی فضایی هست! یعنی چه سونی به سانتا گفت می خوام رو مایکروسافت رو کم کنم :(  به نادی داگ! گفت آنچار تد بساز و... Confused0 (28):  S0 (43)  بعدش ناتی داگ هست.... که احتملا اشتباه املایی هست. " به مقدمه 4 از 10 میدم. "
2-  بعد از علائم باید یه  فاصله بزاری عزیز یعنی به جای " اما چطوری؟آن زمان  " باید بگی  " اما چطوری؟ آن زمان  " یا " در قاره ی آمریکا به فروش رفت.و کاری کرد " باید فاصله بزای بعد نقطه و بگی " در قاره ی آمریکا به فروش رفت. و کاری کرد ". بعدش بی مواقع نقطه یا ویرگول اشتباه گذاشتی که بگذریم....
3- عامیانه ننویس! نه تنها به متنت جذابیت نمی ده بلکه باعث افت کیفی اونم میشه!
4- مقاله قبل انتشار یه بار بخوان و غلط املایی ها اصلاح کن... دیگه مثال نمی زنم! چون غلط زیاده..
این جمله شاهکاره.....

نقل‌قول: از شوخی گذشته این بازی پر گرافیک ترین بازی PS3 بود که هیچ بازی سازی نمیتوانست بازی ای با این گرافیک بسازند،گرافیک
خون های بدن کریتوس تا دوشمنان.
5- داستان روایت کردی به جای نقد! تو یه نقد اولباید یکم از داستان و شخصیت ها بگی بعدش به نقاط ضعف و قوت داستان بازی اشاره کنی ( نه تعریف کنی ) و تمام ;)
6- بخش گرافیک و گیم پلی در هم بر هم و قاطی نوشتی... به این بخش ها هم 4.5 از 100 میدم!
7- مطلب تمام چین + عکسا مرتب کن.

حقیقت بگم نقد ضعیفی بود! سعی کن نقد دیگران ( تو صفحه اصلی یا مجله ) بخوانی تا بیاد دستت که چطوری بنویسی... نمره کلی من به نقدت 4.5 از 10 هست
منظورت از فضایی چیه؟
یعنی اینکه تو خوب متوجه ی متن نشدی و نفهمیدی که قضیه چیه
من نفهمیدم شما چی میگید
درضمن گرافیک و گیم پلی کجاش قاطی هست؟ یه بار دیگه نگاه بندازید.بعد اون نمره ای که شما دادید بهتر بود به نظر خودت میدادی
نه الآن متوجه شدم شما چشمتون خوب کار نمیکنه عکس ها کجاش نامرتبه؟
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به دنبال انقام/نقدبرسی بازی god of war 3 - توسط The Last King On The Earth - 04-01-2015, 02:22 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,235 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 15,238 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,841 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  عشق فداکاری تغییر ، نقد و برسی بازی Brothers A Tale Of Two Sons kaladin 3 2,515 10-04-2019, 03:53 PM
آخرین ارسال: kaladin
  نقد و برسی بازی NFS:Payback (آقایِ کُدی گونه) mr_code 9 3,000 12-29-2017, 12:41 PM
آخرین ارسال: mr_code

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان