04-04-2015, 04:52 PM
(04-04-2015, 04:48 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است:آره بازیهاش از ایکس باکس ارزونتره(04-04-2015, 04:39 PM)mahdikafshgar نوشته است:(04-04-2015, 02:08 PM)FARCRYFORGTA نوشته است:خب میتونید یک نسخه خوب رو بهم پیشنهاد بدید؟از سایت دیجیکالا باشه بهتره چون شاید از اونجا سفارش بدم.(04-04-2015, 10:12 AM)mahdikafshgar نوشته است: سلام.من میخواستم تا حدودا 2 هفته دیگه ایکس باکس 360 بگیرم.پولمم تقریبا یه تومن هستش.میخواستم از فروشنده های شهرمون بگیرم گفتم شاید به من یه مدل بدردنخور رو بدن بعد خواستم از سایت دیجیکالا سفارش بدم.حالا میخوام شما برید داخل سایت دیجیکالا و یه نسخه در همین یه تومن از ایکس باکس رو بهم پیشنهاد بدید.
بعد بگید که آیا کپیخور هست یا نه و اگه نیست چکار کنم تا کپی خور بشه و چقدر هم خرج داره؟اصلا کپی خور بودن چه فایده ای داره؟ :)
سلام کپی خور بودن فایدش اینه که شما بازی های اورجینالی رو که می خریدید 200 الی 250 تومن قیمتاشون میاد به 10 الی
20 تومن مثل کرک بازی های پی سی میمونه :heart:
نظرتون راجع به پلی استیشن 3 چیه؟
ps3 320 gig slim بخر عالیه!!بازی هاش هم ارزونتر از xb است و همیشه بازی هاش 5000 تومنه و می تونی با کپی خور انلاین هم بازی کنی( توصیه نمیشه)!!! نیازی به خرید کارت انلاین هم نداری
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق