04-17-2015, 03:50 PM
(04-17-2015, 03:25 PM)LICH KING نوشته است: یادمه دو سه ماه پیش بود که خواستم پیش نمایش این بازی رو برای مجله بازی نما بنویسم. اطلاعات بازی آنچنان زیاد نبود و غیر از یک گیم پلی منتشر شده و یه سری مصاحبه های کوچک در خصوص داستان چیز خاصی وجود نداشت و با این حال خیلی ها بازی رو دوست داشتن. به هر حال پیش نمایش رو در 4 صفحه کامل نوشتم و اما خوشحالم که الان در یک انجمن گیم چنین نویسنده تازه کاری رو می بینم که با واژه های خیلی قشنگ بازی می کنه و مقالش انسجامی رو داره که خستگی رو بی معنی می کنه و صد البته منو به تحسین وادار کنهممنون از نکات آموزنده ای که قرار دادید حتما در کارم لحاظ می کنم اما خب اعتراف می کنم کم نوشتنم برای ترس از نگارش بدم بود تو مقالات قبلی به راحتی 3000 تا 4000 کلمه نوشتم اما اصلا نگارش خوبی نداشت تصمیم گرفتم ایندفه خلاصه تر بنویسم و روی نگارش و جمله بندی تمرکز کنم اما حق با شما است بار اولم نزدیک به 2100 کلمه نوشتم اما از ترس اشتباهات گذشته کمتر کردم . درباره اولین نگاهم هم حرف شما درسته اما چون داریم در آکادمی آموزش می بینیم مثلا این اولین مقاله تحت عنوان اولین نگاه بود برای همین استید آکادمی سعی می کنن بازی ها و موضوعات انتخاب کنند تا کمی آموزش برای اشخاص آماتوری مثل ما راحتر بشه این بازی انتخاب خودم بود و از اونجا که هنوز سال انتشار 100% معلوم نبود خودم خواستم و اساتید هم تایید کردن برای اولین بار این بازی رو در مقالم استفاده کنم بازم ممنون
در کل آفرین می گم بهت.
اما می تونستی بیشتر بنویسی. البته درسته که بازی آنچنان اطلاعات خاصی رو نداره اما خب دایره دید خودت رو محدود به یک سری اطلاعات منتشر شده نکن. سعی کن دنبال چیزهایی باشی که دیگران دنبال اون نبودند. گذشته ی یک استودیو رو بگرد و از دل اون نکاتی رو در بیار. حتی به سایت تولید کننده مراجعه کن و بخواه که یک سری توضیحات رو در این خصوص بهت بدن.
بعد نکته ی دیگه اینه که نوشتن یک پیش نمایش بصورت پارت پارت آنچنان تازگی نداره و بهتره اجزای بازی رو در قالب یک متن به هم ربط بدی نه این که هر بخش رو جدا بررسی کنه
در ضمن اسم آوردن از اولین نگاه اونم برای بازی که بیشتر از یک سال هست که معرفی شده جایز نیست. اولین نگاه برای مقاله هایی که تازه معرفی شده و شما به عنوان اولین دیدی که دارید بازی رو بررسی می کنید نه اینکه بعد از یک سال دید اولتون رو به اشتراک بگذاید
خسته نباشی. همینطوری ادامه بده
بازم ممنون