04-18-2015, 01:49 AM
(04-18-2015, 12:19 AM)مجید نصر نوشته است: حالا که بحث ترس شد
در کل ترس دو نوع دارند که توی فیلم ها ازش استفاده میشه یکی چندش آوره که به اسم فیلم های ترسناک شناخته میشه و یکی خود واقعیت ترس هست که توی فیلم های ترسناک ژاپنی می تونید ببینید.
ترس یک چیزی که یک شخص اون رو در خودش ایجاد می کنه شما می تونید وقتی یک فیلم یا بازی رو انجام بدید اون حس ترس رو ازش جلوگیری کنید و یا جو سازی کنید و ترس رو خودتون به وجود بیارید.
این مورد در مورد خودم دقیقا صدق می کنه من خودم با جو سازی ترس رو به خودم انتقال میدم و خیلی هم حال می کنم و از این ایده ی بازی که اول بازی از بازی باز می پرسه از چه چیز هایی می ترسه خیلی خوشم اومد چون دقیقا می خواد کسی که بازی رو بازی می کنه همون ترسی رو تجربه کنه که توی دنیای واقعی هم از اون ترس برای خودش استفاده میکنه.
ترس یک ضعف برای آدمی نمی باشد هممون جور که آرامش برای انسان لازمه ترس هم لازمه و سجاد هم به این موضوع اشاره کرد که ترس حواس شما را به محیط اطراف خودتون جمع می کنید و دقت خود را در تمام حرکاتی که می خواید انجام بدید لحاظ بدارید دقیقا مثال این بازی رو میشه در بازی Silent hill PT اشاره کرد که وقتی اون چند نفر تویتریلر بازی داشتند بازی رو انجام می دادند در حالی که ترسیده بودند به محیط بازی هم خیلی دقت می کردند و خود بازی هم بازی باز را مجاب به این کار برای دقت بیشتر توی بازی ترغیب می کرد.
آفرین مجید جان
حرفات بسیار بجا و درسته
در واقع شاید اختلاف نظر من و unique عزیز هم سر برداشت های مختلف از این موضوع باشه، من هم می گم ترس وجود داره ولی در شرایط مختلف برای انسانهای مختلف شرایط یکسانی ایجاد نمیشه و شاید بشه گفت همه انسانها در شرایطی می ترسند و این هم شاید در بسیاری مواقع یک امر طبیعی هست( مثل همون مثال هایی که زدم در نظر بالا) ولی لفظ ترسو این وسط شاید برای همه قابل استفاده نباشه( این هم مثال زدم براش)
![[تصویر: Last_Warrior.png]](http://s9.picofile.com/file/8281499384/Last_Warrior.png)