04-26-2015, 09:09 PM
(04-26-2015, 08:53 PM)Old.Snake نوشته است: شما شادو رو دارید با ویچر مقایسه میکنید؟ درسته شادو از طرف بازیبازان زیادی ستایش شد ولی ویچر واقعاً از شادو خیلی حرفهای تر هست. بعدش هم تمام بازیها که نباید شبیه همدیگه باشن. بالاخره باید یک سری تفاوتهایی هم با هم داشته باشن. اتفاقاً من تو گیمپلی از مبارزات و شمشیر زنی بسیار خوشم اومد و مشکل خاصی نداره اتفاقاً همین تفاوتها باعث شد من به این بازی علاقه مند بشم.در تفاوت این دو عنوان هیچ شکی نیست دوست من. بنده فقط این دو عنوان رو از نظر مبارزه مقایسه کردم (که فکر می کنم منطقی باشه). درسته ضد حمله رکن اصلی در مبارزات به حساب نمیاد اما وجودش مطمئنا به مبارزات عمق می بخشه و باعث روان شدن اون میشه (البته اگر درست طراحی بشه). تجربه به من ثابت کرده که جا خالی دادن (عاملی که به نظر میاد، تنها راه دفاعی گرالت در برابر دشمنان هست)، در مبارزات شلوغ و با تعداد زیاد دشمنان، عملا نا کار آمد هست. این موضوع رو میشه در عنوان قبلی، Dark Siders 2 و حتی در یکی از تریلر های همین نسخه مشاهده کرد؛ مگر اینکه بازی از به نمایش گذاشتن مبارزات شلوغ، اجتناب کنه که این کار از سوی سازندگان غیر ممکن هست. حتی گرفتن گارد دفاعی هم در برابر سیل عظیم دشمنان ناکار آمد هست (اوایل نسخه ی دوم رو یادتونه؟). شاید تنها عامل نجات عناوینی که از ضد حمله استفاده نمی کنند، Rolling باشه که مبارزات در نسخه ی قبلی رو نجات داد.
درباره باگها هم باید بگم که قبلاً هم این بحث پیش اومده و بازی با این نقشه و عظمتش باید باگ داشته باشه و نبود باگ درش عجیبه! اما خب مطمئناً سازندهها با آپدیت و ... درستش میکنن.
![[تصویر: peter_popken_03.jpg]](http://s1.picofile.com/file/8282410334/peter_popken_03.jpg)
!Praise Prince of Persia