دوستان امروز هم دو تصویر جدید دیگه از بازی منتشر شد. (راستش سه تصویر منتشر شد اما خب متاسفانه یکی از اون ها رو به دلایلی که میدونید نمیشد قرار داد D: )
این تصویر به نوعی ادامه دو تصویریه که دیروز قرار دادم (به خاطر این که ماموریت هنوز همونه، اما خب فکر میکنم که اتفاقاتی که توی تصاویر در حال رخ دادنه قبل از دو تصویر دیروزی بوده، چون توی یکی از تصاویر دیروزی ما گرالت رو توی ارتفاعات و به نوعی کوهستان میبینیم)
توی این تصویر گرالت رو در حین مبارزه با یک گریفین میبینیم. دوستان به سمت راست عکس دقت کنید. مسئله ای که تا به حال میشه گفت متوجهش نشده بودیم (حداقل من که متوجهش نشده بودم) اینه که گرالت هنگامی که داره از اون شمیشرش که مخصوص کشتن هیولا ها هست استفاده میکنه، دو گزینه متفاوت حمله سریع و حمله قدرتمند رو در اختیار داره.
درباره نبود امکان ضد حمله، به نظر من که جا خالی دادن میتونه توی این بازی حتی موثر تر هم ظاهر بشه، به خاطر این که مبارزه رو کند نمیکنه و سرعت اون رو بالا نگه میداره. (امیدوارم منظورم رو گرفته باشید D: )
عکس منطقه بیابانی هم به هیچ وجه تقلبی نیست. من خودم شخصا نقشه بازی رو مورد بررسی قرار دادم و اون طور که به نظر میرسه، جزایر موجود در بازی اکثرا دارای چنین محیطی هستن. (البته من خودم این بررسی رو انجام دادم، پس نمیشه 100 درصد بهش مطمئن بود D: )