04-27-2015, 10:00 PM
(04-27-2015, 09:29 PM)MA 77 نوشته است:دارک سولز فقط یه مثال بود که بگم نوع ضربات نیست که مبارزاتو حساس میکنه، محیط و شرایطی که درش قرار میگیریم مهمه.دوست عزیز شما داری مبارزات Dark Souls رو با این بازی مقایسه می کنی؟ قضیه ی دارک سولز کلا جداست. اولا در دارک سولز، با اینکه ضد حمله به طور موثر وجود نداره اما در عوضش سیستم دفاع با سپر وجود داره؛ چیزی که در ویچر قابل مشاهده نیست و فقط میشه با شمشیر دفاع کرد. تازه زاویه ی دوربین در دو بازی هم متفاوت هست. در ویچر در هنگام مبارزه، دوربین به بالا میره ولی در دارک سولز تغییری نمی کنه. در ضمن شما کجای دارک سولز دیدی که بشه همزمان با 5-6 نفر مبارزه بشه (مگر در موارد خیلی نادر). اگه تعداد دشمن های همزمان در دارک سولز هم زیاد بود، مطمئنا سیستم دفاع به تنهایی کا آمد نبود. در ضمن بنده کی به کمبو ها اشاره کردم؟ کمبو بیشتر در عناوین Hack & Slash مهم هست و در عناوین این گونه، زیاد مهم نیست. حتی اسکایریم هم از کمبو های ساده ای استفاده می کرد.یک نکته ای هم که می خوام ذکر کنم این هست که احساس می کنم عده ای در این تصور اند که بنده از ویچر بدم میاد و می خوام بکوبنمش. حقیقتا بنده عاشق سبک RPG هستم و به خصوص از سری بازی های ویچر هم خیلی لذت می برم. از اوجایی که خیلی از دوستان به نکات مثبت بازی اشاره کردند، بنده هم سعی کردم با ایجاد تنوع، بخش هایی از بازی که ممکن هست در حد و اندازه های ویچر ظاهر نشود، اشاره کنم.با تشکر از دوستان عزیز
به نظر من این که سپر در بازی نیست خیلی هم خوبه چون سپر در یه همچین بازی ای دست و پاگیره. در ضمن بگم که شمشیر تنها راه دفاع نیست، جاخالی دادن هم هست!
کمبوها هم که خودتون دارین میگین زیاد مهم نیست در همچین عناوینی.
من منظور پستم شمانبودی، کلی گفتم.
هربازی ای مشکلی داره، شاید تعداد انگشت شماری از بازی ها باشن که تونسته باشن در تمام موارد عالی عمل کرده باشن. ضعف ویچر هم متاسفانه در مبارزات بوده و به هیچ وجه نمیشه مبارزات شماره های قبلی اون رو در سطح Dragons Dogma و Dragon Age دونست. بنده تمام هدفم از پست قبلم این بود که بگم مبارزات پیشرفت زیادی کردن، اما به هیچ وجه در حد عالی و شاهکار نیستن، ولی راضی کننده ان.