04-29-2015, 09:46 AM
(04-29-2015, 07:03 AM)Dead Soldier نوشته است:خب داداش من الان چیکار کنم؟یعنی نخرمش؟ای بابا عجب دردسری شد.(04-29-2015, 05:25 AM)Amir Hiden نوشته است:(04-28-2015, 10:39 PM)Dead Soldier نوشته است:(04-28-2015, 09:52 PM)mahdikafshgar نوشته است: سلام داش.من رفتم همونجایی که آدرس داده بودی.چالوس خ 17 شهریور....رفتم به یکی صحبت کردم.میگه کلا Xbox One بهتره ولی نه PS4 و نه Xbox One با تبدیل نمیتونن به مانیتور 19 اینچ که HD نمیخوره وصل بشن اگر هم وصل بشن بسیار بیکیفیته و مثلا جاهایی در بازی که چیزی مثل توری یا فنس وجود داشته باشه به جای اونا تصاویری سبز و قرمز رنگ نشون میده.به نظرت درست میگه؟میگه حداقل باید بالای 32 اینچ باشه.آره واقعا؟الان چیکار کنم؟
درود بر تو .
اون شخصی که به شما گفته xbox one بهتره از روی فن بازی و نادانیش بوده . با اینکه تفاوت این دو بسیار کمه اما بازم ps4 انتخاب بهتری تو ایران .
احتمالا ایشون فکر کردن میگی تلویزیون 19 اینچ ! وگرنه مانیتور 32 اینچ که منظورش نبوده ( دی ) .
به مانیتور وصل میشه خیاله شما راحت .
منم تست کردم داداش وصل نمیشه به مانیتور هر کاری کردیم نشد با چند تا کابل امتحان کردم یه بار صدا نداشت یبار تصویر ..............
سلام .
مطمئنا که وصل میشه از این قضیه مطمئنم . البته خودم این کار رو نکردم و یکی از دوستانم اینکار رو انجام داد .
اگه مانیتورتون HDMI بخوره که دردسری نخواهید داشت . اما در صورتی که VGA باشه ممکنه به مشکلاتی از قبیل صدا یا تصویر بر بخورید .
که اونم مطمئنا راه حلی داره .
خودت نمیتونی تست کنی داداشی؟خواهش میکنم