05-02-2015, 03:56 PM
نقلقول: با سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده "Danial 1377"خیلی ممنونم.
اولین نگاه نسبتا خوبی بود. از نظر محتویات، در سطح خیلی خوبی قرار داشت اما از نظر ویراستاری، ضربه ی بزرگی به اولین نگاه خودت زدی؛ طوری که به نظر میاد، حتی یک بار هم متن رو باز خوانی نکردی.
1- کلمات لاتین و خارجی، باید به صورت انگلیسی نوشته شوند. Celtic نه سلتیک.
2- متن پر از غلط های املایی، نگارشی و عدم پیروی از قواعد زبان فارسی:
توسعه دهندهگی = توسعه دهندگی - تولید کنندهگان = تولید کنندگان - نطیر = نظیر - جدید = جدید - بازیی هایی = بازی هایی - فکر می کم = فکر می کنم - خو د = خود - Hasck and Slash = Hack and Slash و ...
3- جمله بندی ضعیف (در برخی موارد) و استفاده از کلمات نا مناسب:
نقل قول: نوشته است:اولین تیزر رسمی این بازی، طی کنفرانس شرکت Sony به نمایش در آمد و با رونمایی شدن نام استودیو سازنده؛ یعنی Ninja Theory،بازی جدیدی را به طرفداران خود معرفی کرد.یا
نقل قول: نوشته است:استدویو Ninja Theory در طول سال های وجودش در عرصه بازیهای ویدئویی، با ارائه دادان بازییهایی که از داستان و شخصیت پردازی های بسیار قدرتمند بهره میبرند...4- استفاده ی نادرست از علایم نگارشی که در بالا ذکر شد (البته در برخی موارد). در بعضی قسمت ها بعد از نقطه، "ویرگول" و "نقطه ویرگول"، یا فاصله نگذاشته بودید، یا زیادی فاصله گذاشته بودید.
نقل قول: نوشته است:یکی از این مراسم ها Gamescom نام دارد. اولین تیزر رسمی این بازی، طی کنفرانس شرکت Sony...یا
نقل قول: نوشته است: معنای دقیق این سبک را به بازیبازان بیاموزد و در کنار آن داستانی غنی، گیم پلییا
نقل قول: نوشته است:علاوه بر این موضوع آنها دوباره ذکر کردند که بازی دارای بخش چند نفره (CO-Op) نخواهد بود، و این موضوع شما را وادار به تجربهی بخش داستانی خواهد کرد.
5- متن وسط چین نشده است (در بیشتر بند ها).
---------------------------------------------------------------------------
استفاده از نقل قول ها واقعا عالی هست و جای تشکر دارد. در کل اگر مشکلات ویراستاری اولین نگاه خود رو برطرف کنید، می توان مقاله ی شما رو عالی تلقی کرد. برای تشویق نویسنده، اعتبار داده شد.با تشکر
باید بگم که بنده 5 بار با دقت این مقاله رو بازخونی کردم و شما این رو نادیده گرفتید.
غلط های املائی هم که در هر مقاله ای دیده میشه و لی، جدید- فکر میکنم و..... فکر نکم اشتباه باشه.
این فاصله های بین نقطه ویرگول ها و... بخاطر فونت هست که اینطور بنظر میاد و یا بخاطر اینو بوده که وورد من کمی مشکل داره و در هنگام انتقال خودشو نشون میده.
در کل خیلی ممنونم از اینکه کمک کردید.
![[تصویر: 4iwrwmz53l784m7wblf6.png]](http://*****/images/4iwrwmz53l784m7wblf6.png)