(05-06-2015, 04:04 PM)gamertop نوشته است: سلامسلام دوست عزیز
با تشکر از انجمن عزیز :))
مشکل بالایم درست شد الان به یک مشکل جدید بر خوردم
وقتی بازی بالا میاد اجرا میشه و میره تو حالت loding story mode وقتی در حاله چرخشه
یک دفعه این اررور رو میده
ERR_SYS_FIleoad
corrupt game data.please reboot or reinstall the gameبعد که رو اوکی میزنم یک میچزخه loding story mode بعدش stop working میده میاد از بازی بیرون
نسخه بازی
Gta V Corepack
update=Update 1 2 3 whit Crack 4
لطفا راهنمای کنید
9 ساعت طول کشید تا باری نصب شه به غیر از
reinstall کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما به ترتیب آپدیت های 1 تا 5 رو نصب کن و از کرک موجود در آپدیت 5 رو کپی کن.بعد در ارسال های من only crack v5.0 رو دانلود و نصب کن و بازی رو با paygtav.exe به صورت run as اجرا کن.
وقتی اجرا کردی سوشیال کلوب به صورت خودکار اجرا میشه و بعد چند لحظه بازی اجرا میشه.
اگر بازم سر لودینگ به مشکل برخوردی این کار رو انجام بده.
از پروفایل خودت یک نسخه ی پشتیبان بگیر ،و دو فایل SGTA50015 و پاک کن.
بعد برو داخل بازی و از سیو خودکار بازی استفاده کن.بازی رو سیو کن و پروفایل خودت رو دوباره کپی کن و وارد بازی بشو.
(05-07-2015, 12:03 AM)yasin.max نوشته است: سلام ممنونم... کرک v2 و کرک v4 واقع در خود دیسک رو کپی کردم ....حتی دوستم هم این بازی رو مثل من نصب کرده و همین کرک ها بوده ولی الان بازی میکنه ولی من نه ...ممنونم از سایت خوبتون
stop working
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GTA5.exe
Application Version: 1.0.323.1
Application Timestamp: 5527f187
Fault Module Name: GTA5.exe
Fault Module Version: 1.0.323.1
Fault Module Timestamp: 5527f187
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00000000011352f4
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
اینم هفت خط از ارور
دوست عزیز شما تمام آپدیت های بازی رو دانلود و کپی کنید و بعد کرک آپدیت پنج رو کپی کنید.در آخر از کرک v5.0 که من در چند ارسال قبلی در نظرات قرار دادم ذانلود کرده و نصب کنید.بعد playgtav.exe را به صورت run as اجرا کنید.برنامه ی سوشیال کلوب اجرا میشه و بعد از چند لحظه وارد بازی میشه.
دقت کنید هیچ فایل اجرایی دیگه به غیر از playgtav.exe را اجرا نکنید و به هیچ عنوان در سوشیال کلوب لاگین نشید.
فایل های بازی رو داخل دیوار آتشین قرار بدید.اینرنت در هنگام اجرای بازی قطع باشه.آنتی ویروس خودتون رو هم قبل از انجام تمام اینکار ها غیر فعال کنید.