(05-12-2015, 10:58 PM)sheep2014 نوشته است:باید زمان دقیق بازی مشخص شه اگر اواخر دوره ویکتوریایی باشه حرف شما درسته(05-12-2015, 10:55 PM)unique نوشته است: یه نکته با حال دیگه مترو لندن تو همون دوران ویکتوریایی تاسیس شد 1863 دیگه چه شود :Dجان دالتون هم در این زمان در بریتانیا می زیسته احتمالش وجود داره که باشه توش. معروف هم هست
فرض کنید اینا تو بازی باشه فقط
(05-12-2015, 10:54 PM)sheep2014 نوشته است:من دارم تحقیق می کنم ببینم چی گیرم میاد اما معروفترین داشنمند اون زمان در لندن فعلا ایشون هست(05-12-2015, 10:46 PM)unique نوشته است: خب الان اولین سوال اساسی یاید بگردیم دنبال کدوم دانشمند اون زمان؟ 100% شخصیت اصلی باید یه دانشمند داشته باشه بغلش.
یک نکته جالب داروین اون موقع بود که کتاب معروفش منتشر کرد؟ یعنی دانشمند داروینه؟
احتمالش زیاده با توجه به جو ویکتوریایی بازی و همزمان بودنش با داروین. ولی نمی فهمم یه زیست شناس چه کمکی می تونه به یه اسسین بکنه. تو اون موقع شیمیدانی نبود؟
کاندید دیگه توماس ادیسیون که البته تو آمریکا هست بعیده و یعدی jj Thomas برنده جایزه نوبل فیزیک هست که اونم اواسط این دوره بدنیا اومده
James Clerk Maxwell فیزیکدان
Heinrich Hertz فیزیکدان حتی نیکولا تسلا کروات هم می تونن باشن باید دید این دفعه چه نوع تکنولوژی در باز استفاده می شه تا فهمید دانشمند بعدی کی هست