امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread
من هم تریلر معرفی و تریلری که از نسخه pre-alpha بازی بود رو دیدم و با خودم گفتم که اطلاعاتی که بدس آوردم رو باهاتون در میون بزارم. D:
همون طور که مجید هم اشاره کرد، به نظر میاد که شخصیت اصلی و دوستاش که اکثرا جزو گروه اساسین ها هستن، یه مشت خلافکار خیابونین. D: (راستش این مسئله تا حدودی از ظاهر اشخاص توی باکس آرت هم مشخصه)
همچنین توی بازی وسایل نقلیه جدیدی مثل کالسکه و قطار وجود داره. (توی خود ویدئو که فقط کالسکه رو نشون دادن، اما خب کسی که داشت توضیح میداد گفت که قطار هم موجوده. البته این تا حدودی طبیعی هم هست، چرا که وقایع بازی در زمان لندن ویکتوریایی به وقوع میپیونده و اون زمان هم اوج انقلاب صنعتی بود و قطار هم یکی از وسایلی بود که به انقلاب صنعتی سرعت بخشید)
علاوه بر کاسکه و قطار، چندین امکان جدید دیگه هم در گیمپلی قرار داده شده. یه وسیله جدید به اسم Rope Launcher، که در واقع یه بند هست و پس از شلیک شدنش به لبه های ساختمون گیر میکنه و باعث میشه که با استفاده ازش شما خیلی سریع به سقف ساختمون برسید و یا از سقف ساختمونی به سقف یه ساختمون دیگه برید. این قابلیت من رو تا حدودی یاد Grapnel Launcher در بتمن انداخت. همچنین مثلا وقتی دارین از سقف ساختمونی به یه سختمون دیگه میرین، اما در فضای بین این دو ساختمون مثلا یه سرباز وجود داشت، میتونید بند رو ول کنید و بپرید رو یارو و در جا به همون جایی که باقی سربازا و تمپلار ها رو میفرستید (دیار باقی)، بفرستید. D: توی این نسخه ما میتونیم با فشردن تنها یک دکمه هر موقع که خواستیم وارد حالت مخفی کاری بشیم، میتونیم از عواملی که در محیط وجود دارن بر ضد دشمنانمون استفاده کنیم، مثلا توی ویدئو یه چند تا بشکه که با بند به هم وصل شده بودن و باز هم با یه بند از یه خونه ای آویزون بودن، خب ما میتونیم بندی که بشکه ها رو به ساختمون وصل کرده بود رو با پرتاب یه چاقو از یه فاصله کوتاه، ببریم و بشکه رو روی سر شخصی که زیرشون قرار داشت، بندازیم. 
همچنین دعوا های خیابونی بزرگ بین گروه های خلافکار در بازی وجود داره، دعوا هایی که باعث میشن که برنده صاحب منطقه ای که داره سرش دعوا میشه، بشه.
از اون جا که این ویدئو از نسخه pre-alpha بازی گرفته شده بود ما میتونیم اکثر مشکلاتی که دیدیم رو نادیده بگیریم و مطمئن باشیم که اکثرشون بر طرف میشن، اما خب نکته اذیت کننده ای که خیلی هم مشهود بود، هوش مصنوعی بسیار ضعیف دشمنانمون هست.
نا گفته نمونه که حال و هوای بازی، لباس های شخصیت ها، سلاح هایی که استفاده میکنن (چاقو و ساطور)، ظاهر ساختمون ها و نحوه شکل گیری دعوا های بزرگ خیابونی خیلی من رو یاد فیلم بسیار زیبای Gangs Of New York انداخت.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - توسط Station - 12-03-2014, 06:32 PM
RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - توسط Blue Sun - 05-13-2015, 01:44 AM
RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - توسط reza gamer - 06-16-2015, 03:43 PM
RE: Assassin's Creed: Syndicate | Official Thread - توسط reza gamer - 06-23-2015, 10:38 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Outlast 2 | Official Thread HardCore Gamer 10 6,807 04-29-2017, 01:53 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  Final Fantasy XV | Official Thread Old Snake 73 28,604 04-29-2017, 01:50 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  The Witcher 3: Wild Hunt | Official Thread Tyrion 486 101,015 04-23-2017, 09:32 PM
آخرین ارسال: amir_rs75
  The Climb | Official Thread Station 7 3,917 04-20-2017, 01:23 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  Destiny 2| Official Thread Station 0 2,035 04-04-2017, 08:14 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان