05-15-2015, 05:31 PM
(05-15-2015, 04:46 PM)offboy نوشته است:(05-15-2015, 03:08 PM)Blue Sun نوشته است:(05-15-2015, 02:57 PM)offboy نوشته است: یعنی Mortal Kombat X تونست [font='Noto Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Grand Theft Auto V رو زیــر خــــودش نــگه داره !!![/font]
[font='Noto Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]خــیلی عجیبه ؟!! ؛ با این که خودم X رو ترجیح میدم به GTA اما باز این سدر نشینیش خیلی عجیبه[/font]
الان نزدیک دو ساله که از انتشار GTA V برای PS3 و Xbox 360 میگذره.
6 ماهه که از انتشارش برای Xbox One و PS4 میگذره.
یک ماه هم از انتشارش برای PC میگذره.
GTA V فروشش حتی بیش تر از انتظار خود سازنده ها بوده و خلاصه میشه گفت که به اندازه کافی فروش داشته و همین که بعد از این همه مدت بین پنج بازی برتر توی جدول های فروش دیده میشه جای تعجب داره.
اما خب Mortal Kombat X تنها یک ماهه که اومده (در ماه آپریل) و یه عنوان کاملا جدید هم هست و خلاصه فروش بیشترش کاملا طبیعیه.
حرفت کاملا منطقیه ابراهیم جان ؛ ولی بیشتر منظورم تو سبک بازی بود .. تو این چند سال ندیده بودم بازی فایتینگی بتونه حتی 1 ماهه هم با توجه به انتشار بازیه های معروف دیگه تو
همون زمان بتونه سدر باشه .. خودم کاملا 2 هفته است درگیره بازیم هنوز که هنوز سیر نمیشم از بازیش .. چه سر کار چه خونه تا زمانی گیرم میاد میرم تو نخه بازی کمبات
بله خسرو جان باهات موافق هستم. بازی های فایتینگ خوب که اکثرا ژاپنی هستن مثل Tekken و Street Fighter درسته که فروش خوبی دارن، اما خب در حد مورتال کامبت که یه بازی فایتینگ غربیه فروش ندارن. البته فراموش نکنیم که ما داریم راجع به پرفروش ترین بازی های ماه در آمریکا صحبت میکنیم. D:
توی چند سال گذشته هم همون طور که گفتی کم پیش اومده که یه بازی فایتینگ بتونه پرفروش ترین بازی ماه بشه. البته نباید فراموش کنیم که مورتال کامبت علاوه بر غربی بودنش، پیشینه خیلی طولانی هم داره و همواره به عنوان یکی از برترین های این سبک شناخته میشه.
آخرین بازی فایتینگی که تونست پرفروش ترین بازی ماه بشه، Injustice: Gods Among Us بود که ماه آپریل سال 2013 (دقیقا 2 سال پیش) منتشر شده بود و همون ماه و ماه بعدیش یعنی ماه می به عنوان پرفروش ترین بازی ماه در آمریکا شناخته شد. نکته جالب اینه که سازنده این بازی هم همون سازنده مورتال کامبته و این هم یه فایتینگ کاملا غربی محسوب میشه.
خلاصه میشه از بازی های فایتینگ غربی، مخصوصا اون هایی که ساخته NetherRealm Studios هستن، انتظار فروش بالایی رو داشت. D: