05-23-2015, 02:00 PM
(05-23-2015, 01:49 PM)offboy نوشته است:(05-23-2015, 01:35 PM)Dead Soldier نوشته است: یعنی عشق است افعی ...
رندی اورتون به نظر من با ابهت ترین کشتی گیر . حتی از آندر تیکر هم با ابهت تر !
RKO یک زمانی رو دوستامون انجام میدادیم :|
یک بار داداشم جوری کلمو زد رو زمین ( همین فن ) ( چند سال پیش ) که تا 10 دقیقه نفسم بالا نمیومد :|
کلا از این کشتی گیر خیلی خوشم میاد .
ممنون از زحمتت . ادامه بده ...
آرین جان دقیقا با چه اصولی محاسبه کردی و متوجه شدی اورتون از تیکر با ابهتره !!! .... !!!
نگو این حرفو جایی داداش :-/ ؛ نمیدونم چند سالته ولی شاید به خاظره سنت باشه این حرفو میزنی !
تیکر با ابهترین ؛ پرافتخارترین ؛ و پر طرفدارترین کارکتر کمپانی WWE هستش ؛ بعد از اون هم از لحاظ طرفداری بودن شاون مابکل
رتبه دم رو داره ؛ به عنوان کسی که از سال 95 بازی هارو دنبال میکنه تا الان ؛ حرفمو بپذیر باشد تا رستگار شوید :angel: ...
تیکر افسانه این کمپانی هستش و نیازی هم به تعریفات من نیست همه چیز روشنه . در ضمن حرکت تمبستون تیکر تو سایت کمانی
جزو خطرناکترین و صدمه زن ترین جرکت انتخاب شده .. گفتم که فقط در جریان باشی . .
تو افسانه بودن آندرتیکر که شکی نیست ولی دیگه دورش تموم شده. نباید Carrer خودشو خراب می کرد. نباید تو رسلمنیای 30 چلنج براک لسنر رو قبول می کرد. ( هرچند تو رسلمنیای 31 جبران کرد ولی به درد نمی خوره) بعد دیگه خیلی هم فضایی میشه. مثلا شما 50 سالت باشه ( بلکه هم بیشتر) بعد بیای کشتی بگیری و بازم رکورد بزنی؟
بعدشم حضورش تو رسلمنیا دیگه بی معنیه. چون فقط تو رسلمنیا هستش که فقط مسابقه میده و دیگه تو هیچ PPV مسابقه نمیده. خب این مسخره بازی نیست؟ یه روز مسابقه بدی بعد یه سال مسابقه ندی و دوباره مسابقه بدی و دوباره یه سال مسابقه ندی و... .
دیگه باید بره جزو کشتی گیرای Hall Of Famer بشه تا اینکه بیاد مبارزه کنه.
Kevin Nash هم با اون سنش ( که تقریبا هم سن آندرتیکر بلکه کوچک تر و بزرگ تر باشه) امسال اومد Hall Of Famer شد. الان دوره رندی اورتن و جان سینا و بقیه سوپر استار ها هست.
البته در این راه هم خیلی از Super Star ها خدافظی کردن که نبودشون تو کمپانی قشنگ احساس میشه. مثل شان مایکلز ، ادج و جدیدا هم CM Punk.
خلاصه هرکی یه نظری داره و نظر شما هم قابل احترامه دوست عزیزم :heart:
![[تصویر: x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg]](http://uupload.ir/files/x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg)