(06-16-2015, 02:29 PM)M-ahmady نوشته است: سلام و تشکر از نویسنده ی عزیز مقاله ی خوبی بود فقط یه چند نکته:سلام
1) اصلا با سر تیتر مقاله نتونستم ارتباط برقرار کنم. « پدر خوانده » چه ربطی می تونه به یه بازی سبک شوتر اون هم کانتر استریک داشته باشه؟ اصولا سر تیتر مقاله باید انقدر جذاب و گیرا باشه که خواننده رو به طرف خودش بکشونه.
2) همیشه سعی کن در ابتدای مقاله و خصوصا نقد و بررسی یه خلاصه ای از بازی های مشابه و هم رده بیاری! درست نیست که مستقیما مقاله رو با اطلاعات بازی شروع کنی. اول همیشه باید یه توضیح کوچک بدی، بعد از گذاشتن عکس کاور و اطلاعات به خصوص، شروع به نقد بازی کنی که این مورد هم توی نقد رعایت نشده بود.
3) " نکته اصلی در مورد CS:GO پایبند بودن استودیو (؟) به نکات اصلی سری CS است.سازندگان " وقتی که استودیو می آری، به تنهایی کفایت نمی کنه! سعی کن بگیی استودیوی سازنده بازی و یا .... ---- فاصله ی بین " نقطه " و " سازندگان " رعایت نشده است که چند مورد دیگه هم به خصوص درمورد ویرگول دیدم
4) البته اینو هم بگم که در بعضی جاها از جمله بندی های زیبایی استفاده کردی و این جای تحسین داره فقط سعی کن ویراستاری رو فراموش نکنی
5) "[font=tahoma]نشانه گیری در بازی تحت تاثیر عواملی همچون سرعت راه رفتن و لگد اسلحه است "[/font]
[font=tahoma]6) " [font=tahoma]به صورت کلی میتوان آن را برای آسان تر شدن " ( می توان درسته ) ---- [font=tahoma]CS:GO شامل چهار مود جدید برای بازی است ( ماد درسته )[/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]7) در طول نقد بارها از نکات منفی سخن گفتی اما در نهایت فقط گفتی تنها نکته ی منفی بازی [font=tahoma]-منوی جدید انتخاب اسلحه است که به نظرم اشتباه کردی! یکی از نقاط قوت کانتراستریک گلوبال همین منوی جذابشه. البته نظر شخصیته و منم بهش احترام می گذارم[/font][/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]در نهایت هم یه تشکر دیگه بابت مقاله می کنم چون به نظر می رسه جزو اولین کارهاته و سعی کن زیر دست ارجمندانی همچون آقای صفری و استادی خودتو قوی کنی[/font][/font][/font][/font]
ممنون بابت نکاتی که گفتید
در مورد پدر خوانده به علت اینکه به نوعی می توان گفت سری CS پدر خوانده بازی های FPS آنلاین و تحت شبکه امروزی است و بسیاری از بازی های امروزی پایه و اساس خود را از روی سری بازی های CS کپی برداری کرده اند و با ایجاد اندک تغییرات آن را بهبود بخشیده اند.
ولی تیترو عوض می کنم D:
همچنین اشکالات دیگه هم در نقد های بعدی انشاالله برطرف میشه...