(06-17-2015, 04:25 PM)Prince of Persia نوشته است:(06-17-2015, 04:18 PM)Jon Snow نوشته است: فجیع منتظر این عنوانم!!!!!!!ولی از نظر من، هنوز نتونسته به اون قولی که در E3 2014 داده بود عمل کنه ... شاید فقط یک بازار گرمی مسخره بود که خود N@uthy Dog هم توش موند ...
واقعا با اون نمایش گیم پلی کف و خون قاتی کردم!!!!!!
خدا رو شکر نسخه های قبلیش هم برا ps4 میاد!!!!!!
این گرافیک به هیچ وجه با اون گرافیک قابل قیاس نیست. تقصیر خودشونه! گفتند این تریلر CG هست، ولی گرافیک گیم پلی هم همین طوری خواهد بود. فعلا که به قولش ادا نکرده ... در کل نه این عنوان و نه Rise of Tomb Raider، نتونستند انتظارات من رو بر آورده کنند؛ نه فقط در بخش گرافیک فنی و بصری؛ بلکه در طراحی حرکات و انیمیشن ها هم اونجوری که باید و شاید می بودند (مثلا نسل هشت هست!)، نبودند ... هر دو عنوان
اول بگم که برای مشخص شدن حرفام رنگ هر بخشو جدا کردم.
دقیقاً میتونم بپرسم چرا مث اون نمایش پارسال نبود؟ چون که تویِ شب و ماه چهارده نشون ندادن و پیرهن نیت هم خیس نبود تا نور بازتاب بشه؟
با شجاعت گفتن که تریلر تویِ PS4 کپچر شده و In-Engine هست. بله گفتن که بهش میرسن و احتمالا هم همین طور خواهد بود؛ چون بیشترین پیشرفت گرافیکی بازی های ناتی داگ تویِ دو، سه ماه آخر کار اتفاق میفته.
فعلا!
والا نمیدونم از آنچارتد چه انتظاری داشتین، اگه میتونین برین تریلر رو با بالاترین کیفیت (1080 گیمرساید) دانلود کنین و در همون ثانیه های اول قیافه سولی رو ببینین، برای تمامی بافت ها و عضلات صورتش طراحی انجام شده! خود ناتی داگ هم گفته بود که انیمیشن های صورت در این بازی 30 فریم بر ثانیه خواهند بود! یعنی یه انقلاب جدید توی طراحی عضلات و قیافه! بهتره بدونی که نسل قبل، فریم عضلات 10-15 بود!
نقلقول: هیچ معنایی پیدا نمیکرد ! اصلا همچین کلمه ای بوجود نمی اومدخوشحالم که متوجه شدی D: