نقلقول: منظور بنده در بخش انیمیشن، انیمیشن صورت نبود، بلکه انیمیشن های حرکتی بدن بود. مثل راه رفتن، دویدن، پریدن، افتادن، مشت زدن و ... این بخش نیاز به کار بیشتری داره (از نظر من!) ... تو راه رفتن - از نظر من - انیمیشن طراحی شده برای Watch Dogs واقعا عالی بود، طوری آدم رو محو خودش می کردو من این مورد رو در Uncharted 4 ندیدم (تا الان). انیمیشن پریدنش که واقعا غیر طبیعی هست و در حد و اندازه های یک ابرشاهکار نیست.
والا من الان گیف (تصویر متحرک) ندارم تا نشونتون بدم که موقع راه رفتن، حتی شونه های نیت تکون می خورن! حتی انگشت هاشو هم موقع راه رفتن بعضی اوقات تکون میده، غیر عادی هم حرکت نمیکنه. پیشنهاد میکنم حتماًِ حتماً بالاترین کیفیتو ببینین، چون ممکنه که از روی تریلر کم کیفیت، یجوری دییگه قضاوت کنید.
و اینکه شما انتظار داری نیت مثل ایدن راه بره قضیه ـش جداست! شخصیت این دوتا سرتاپا با هم دیگه فرق داره.
نقلقول: انیمیشن پرش تو آنچارتد 4 و تومب رایدر واقعا ضعیف هستش!!!!!!!!!این ربطی به انیمیشن نداره.
من خودم هرجور امتحان میکنم نمیتونم اینجوری بپرم!!!!!!!!
نیت و لارا هر دوتاشون از بچگی ماجراجویی کردن و الان براشون عادیه! البته شاید شما هم وقتی تو موقعیت اونا قرار بگیرین همونکارو کنین. در ضمن باید یه فرقی بین بازی و واقعیت باشه دیگه.
نقلقول: البته محیط ها هم در گرافیکی که ما میبینیم تاثیر دارن!!!!دیگه کاملا متوجه شدم شما تریلرو با کیفیت پایین دیدید!
مثلا نمیشه دیویژن و متال رو باهم مقایسه کرد چون فضاهاشون کاملا متتفاوت هستن!!!!!!!!
ولی بازم به نظرم اونجا لباسش بهتر کار شده بود!
اونجا قشنگ لباسش چروک داشت و ولی تو این تریلر بعد این همه جنب و جوش یه چروک هم رو لباسش نیفتاد!!!!!