07-03-2015, 03:52 PM
(07-03-2015, 03:43 PM)kourosh gamer s نوشته است: سلام مبین جان. سلام خدمت یکی از بهترین خبرنگارهای مبتدی گیمفا :D
خوبی؟ خوبم، تو چطوری؟
خوشی؟ :D
دماغت چاقه؟ :D
چجوری با گیمفا آشنا شدی؟ راستش داستانش خیلی طولانیه. به تاپیک مربوطه مراجعه کن.
رنگ مورد علاقت؟؟؟ قرمز![]()
غذای مورد علاقت؟ پیتزا، خورش سییب
نظرت درباره من؟؟؟ یکی از بهترین خبرنگارهای مبتدی
شغلت؟؟؟ در حال حاضر دانشجوی داشنگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اگه خدا بخواد تا چندین سال آینده پزشک
چرا توی گیمفا فعالیت میکنی؟؟؟ چون با بچه هاش خیلی حال می کنم و محیط حرفه ایش خیلی برام جذابه
بازی مورد علاقت؟؟ Splinter Cell Black List
سریال مورد علاقت؟؟؟ Arrow
موسیقی دوست داری؟؟؟چه سبکی؟؟ کلا زیاد موسیقی گوش نمی دم ( ولی تلور سوییفت خوبه :دی)
بهترین بازیکن فوتبال؟؟؟ کریس رونالدو
بهترین تیم فوتبال؟؟ رئال مادرید
بازیگر مورد علاقت؟؟؟ حامد بهداد
بدترین بازی که کردی؟؟![]()
همین دیگه.
خسته نباشی ;) ممنون و همچنین
(07-03-2015, 03:46 PM)Erfan-Wh نوشته است: سلام به مبین عزیز و CS باز حرفه ای! سلام خدمت آقا عرفان گل ( نه باو ما که حرفه ای نیستیم :D )
- خوبی؟ خوشی؟ چه خبر؟ من که عالیم. تو خوبی؟
از سوال های کلیشه ای شروع میکنم بزن بریم
- نظرت در مورد گیمفا چیه؟ بهترین وب سایت خبری تحلیلی ایران که محیطی حرفه ای و بسی جذاب داره
- چرا گیمفا خبرنگاری میکنی؟ چون با بچه هاش خیلی حال می کنم و محیط حرفه ایش خیلی برام جذابه
- نظرت در مورد تیم صمیمی گیمفا چیه؟ کارشون بیسته :D اصلا ندیده بودم توی یه سایت خبری، بچه ها نانقد صمیمی باشن. دمه همگی گرم :D
- نظرت در مورد کاربرهای گیمفا چیه؟ به همه ی ما لطف دارن :D
- نظرت در مورد آکادمی چیه؟ بچه های آکادمی پیشرفتی داشتند تا حالا؟ آکادمی واقعا ایده ی خوبی بوده. توی کار خیلی ها پیشرفت دیدم از جمله کوروش عزیز و خیلی دیگه از نویسنده ها
- از اینکه از اولین افرادی بودی که بتمن جدید رو تجربه کرد چه حسی داری؟ :دی آره خوب. واقعا حس خوبیه :D نمی تونم احساسمو توصیف کنم![]()
- امروز روزه ای؟ آره صد در صد
- نظرت در مورد یوبیسافت چیه؟ فن سرسختش هستم و با اینکه اشتباه زیاد داره ولی بازم دوسش دارم
- نظرت در مورد bethesda چیه؟ هیچی :D
- نظرت در مورد عرفان استادی چیه؟ یه پسر خوش صدا که زبان انگلیسی اش در حد پروفشنناله و خیلی بچه ی باحاله و خیلی باهاش حال می کنم و ... (بازم بگم :D )
- ماهانی شدی تا حالا؟![]()
- فیلم مورد علاقه؟ خیلی زیادن
- بازی مورد علاقه؟ Splinter Cell Black List
موفق باشی!! تو همینطور
(07-03-2015, 03:49 PM)last of amir نوشته است: سلام مبین جان سلام خدمت فن سرسخت آنچارتد :D
چطوری؟ من که خوبم تو چطور؟
بازی مورد علاقه؟ Splinter Cell Black List
دومین بازی مورد علاقه؟ Splinter Cell Black List![]()
نظرت در مورد ایران؟ بهترین کشور دنیا ( خیلی هندی شد؟)
نظرت در مورد خودم؟ یه پسر باحال
نظرت در مورد عیسی پور؟ یکی از حرفه ای ترین اسپمرهای سایت بود فک کنم دیگه بیخیال شده![]()
گرافیک یا گیم پلی؟ گیم پلی
گرافیک یا داستان؟ داستان
بهترین بازی که رو فور زدی؟ واقعا زیادن. از همین بتمن گرفته تا اردر و دروایو کلاب و ....
نظرت در مورد کنفرانس سونی؟ خیلی عالی بود
نظرت در مورد قسمت دوم تریلر انچارتد؟ حرفی برای گفتن ندارم چون اصلا در حد توصیف نیست!
نظرت در مورد هوریزون؟گرز؟ هوریزون که خوبه، ولی نمایش گرز بی نظیر بود
خسته شدم منم همینطور :D
خداحافظ bb