(07-03-2015, 03:07 PM)sesto1112 نوشته است:نسخه ی کورپک مقداری مشکل داره توی اجرا کردن بازی ولی شما اول باید یک سری از فایل هایی که به اشتباه از از بازی پاک شده رو دانلود و در محل نصب بازی کپی کنی. بعد فایل های کرک 3dm رو پاک کنی و طبق راهنمای پست اول از کرک ریلودد استفاده کنی.
(07-03-2015, 12:43 AM)sesto1112 نوشته است: سلام دوستانسلام دوست عزیز
من پس از مدت های مدید بلاخره این بازی رو گرفتم
بعد از یه نصب طولانی وقتی میام بازی کنم رو لانچر کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته بدبختی هم اینه هیچ اتفاقی نمیفته که بدونم چی شده مشکلش چیه
توی تسک مسنجر لانچر و دو سه تا مورد دیگه مربوط به بازی باز میشن ولی چند ثانیه بعد بدون هیچ پیغامی بسته میشن
کرک ورژن دو و چهار 3dm و کرک ریلودد هم امتحان کردم
مرحله به مرحله و مو به مو اجرا کردم ولی اجرا نمیشه که نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
شما حتما حتما کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کنید و فقط از کرک ریلودد استفاده کنید.
اگر بازی رو روی لپ تاب اجرا می کنید حتما 2 کارت گرافیک خودتون رو آپدیت کنید و بازی رو با کارت گرافیک دوم خودتون اجرا کنید.
نه با پی سی دارم بازی میکنم
این که نسخه بازیم نسخه نه دی وی دیه corepacke ربطی به این مشکل نداره ؟!!؟!؟
(07-03-2015, 06:14 PM)Mr.Harper نوشته است: آقا ما بازم مزاحم شدیم. میگم کرکی آپدیت جدیدی چیزی نیومده ؟ این لگ زدنا خیلی اشک آدمو بد در میارهشما مراحم هستی.
اگه یه میانبر کوچیکی هم باشه که کاهشش بده ما راضی ایم
فعلا که خبری از آپدیت نیست و تنها راه حل برای رفع حدودی لگ، آپدیت کردن کارت گرافیک به آخرین نسخه ی موجود و کم کردن تنظیمات گرافیکی هست همین.
(07-04-2015, 12:12 PM)deviance_am0 نوشته است: سلام من این بازی رو دارم همه کرک ها هم داشتم و ورژن 5 هم ریختم اما مشکل گیر کردن فرمون رو داره وقی مثلا دو تا جهت حرکتی رو میگیرم دیگه نمیشه تیر اندازی کرد....یه بارم از نو نصب کردم درست نشدو...برا 2تا از دوستام با همین نسخه من بازی میکنن مشکلی نداشته اما من این میشکلو دارم :(سلام کاربر عزیز
شما یکبار از کرک ریلودد استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه اگه نشد بهم اطلاع بدید تا یک کرک و آپدیت دیگه در اختیارتون قرار بدم و اون رو تست کنید.