امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام به سبک سامورایی | نقد و بررسی Metal Gear Rising: Revengeance
(07-05-2015, 09:45 AM)Prince of Persia نوشته است:
(07-04-2015, 11:31 PM)BadBoy4Ever نوشته است: زیاد به بازیش سخت نگیرین بچه ها خدایی حداقل برا یه هک اند اسلش خوب بود (نه واسه یه متال گیر)
البته خودم تا تهش نرفتم داستانش اصلا به گیم پلیش نمیخورد من همونجا که دست رایدن قطع شد پاکش کردم (جالب اینه که یارو دستشو قطع کرد،چششم کور کرد ولی نکشتش)
به نظرم اینم باید همون sleath می ساختن میرفت
فعلا چشم انتظار نسخه پنجیم  :heart:

ممنون بابت نقد

سلام خدمت شما کاربر گرامی
بنده به هیچ وجه نمی تونم دلیل شما رو برای متناسب نبودن داستان با گیم پلی درک کنم. اینکه شما از داستان بازی خوشتون نیومده، دلیل نمیشه که داستان بازی خوب نبوده. در ضمن شما که حتی به خودتون زحمت ندادین که حداقل یکی _ دو ساعت بازی رو تجربه کنید، چجوری درباره ی بازی و داستانش نظر میدید؟
از نظر بنده این بازی تنها دو مشکل اساسی داشت. بخش مخفی کاری و گرافیک متوسط. اما در سایر بخش ها مثل مبارزات چیزی از بازی هایی مثل DMC کم نداشت. متای این بازی هم نشان میده که این بازی ارزش تجربه کردن رو داره. در اخر باید به دوستانی که این یازی رو با نسخه های اصلی MGS مقایسه می کنند بگم، این عنوان یک نسخه ی فرعی محسوب میشه که شرکت کونامی اون سرمایه گذاری هایی که روی نسخه های اصلی این سری میکرده رو بر روی این بازی انجام نداده. پس چطور شما این یازی رو با نسخه های اصلی این سری مقایسه می کنید. من شک ندارم که اگه کونامی روی این بازی سرمای گذاری می کرد و استدیوی Kojima Production رو هم برای ساخت این بازی در نظر می گرفت، MGRRبه یکی از پنج بازی هک اند اسلش برتر تاریخ تبدیل میشد.
با تشکر از توجه شما عزیزان

من به هیچ وجه نگفتم داستان خوب نبوده یکم با دقت بخونید گفتم به عنوان یه بازی به این پر زرق و برقی داستان با گیم پلیش تناسب نداره 
اتفاقا داستانش خوب بود من واسه اینکه با گیم پلیش حال نکردم پاکش کردم (قطعا آثاری مثل dmc گیم پلی تقریبا بهتری دارند ) ایده اون شمشیره هم جالب بود ولی بعد یع مدت دیگه خز میشد
در ضمن بازم با دقت بخونید من کی مقایسه کردم با نسخه های اصلی ؟ من فقط گفتم اینم باید به صورت مخفی کاری میساختن تا اسم این سری همونجوری که هست ثابت بمونه (مثلا ما بیایم ماریو رو FPS بسازیم ملت حال می کنن ؟) 
به هر حال نظر شما سند کل ماجراست و محترمه 
موفق باشید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام به سبک سامورایی | نقد و بررسی Metal Gear Rising: Revenge - توسط BadBoy4Ever - 07-05-2015, 01:57 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,994 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,102 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,128 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,567 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,279 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان