07-05-2015, 09:40 PM
(07-05-2015, 01:57 PM)BadBoy4Ever نوشته است:سلامی دوباره(07-05-2015, 09:45 AM)Prince of Persia نوشته است:(07-04-2015, 11:31 PM)BadBoy4Ever نوشته است: زیاد به بازیش سخت نگیرین بچه ها خدایی حداقل برا یه هک اند اسلش خوب بود (نه واسه یه متال گیر)
البته خودم تا تهش نرفتم داستانش اصلا به گیم پلیش نمیخورد من همونجا که دست رایدن قطع شد پاکش کردم (جالب اینه که یارو دستشو قطع کرد،چششم کور کرد ولی نکشتش)
به نظرم اینم باید همون sleath می ساختن میرفت
فعلا چشم انتظار نسخه پنجیم :heart:
ممنون بابت نقد
سلام خدمت شما کاربر گرامی
بنده به هیچ وجه نمی تونم دلیل شما رو برای متناسب نبودن داستان با گیم پلی درک کنم. اینکه شما از داستان بازی خوشتون نیومده، دلیل نمیشه که داستان بازی خوب نبوده. در ضمن شما که حتی به خودتون زحمت ندادین که حداقل یکی _ دو ساعت بازی رو تجربه کنید، چجوری درباره ی بازی و داستانش نظر میدید؟
از نظر بنده این بازی تنها دو مشکل اساسی داشت. بخش مخفی کاری و گرافیک متوسط. اما در سایر بخش ها مثل مبارزات چیزی از بازی هایی مثل DMC کم نداشت. متای این بازی هم نشان میده که این بازی ارزش تجربه کردن رو داره. در اخر باید به دوستانی که این یازی رو با نسخه های اصلی MGS مقایسه می کنند بگم، این عنوان یک نسخه ی فرعی محسوب میشه که شرکت کونامی اون سرمایه گذاری هایی که روی نسخه های اصلی این سری میکرده رو بر روی این بازی انجام نداده. پس چطور شما این یازی رو با نسخه های اصلی این سری مقایسه می کنید. من شک ندارم که اگه کونامی روی این بازی سرمای گذاری می کرد و استدیوی Kojima Production رو هم برای ساخت این بازی در نظر می گرفت، MGRRبه یکی از پنج بازی هک اند اسلش برتر تاریخ تبدیل میشد.
با تشکر از توجه شما عزیزان
من به هیچ وجه نگفتم داستان خوب نبوده یکم با دقت بخونید گفتم به عنوان یه بازی به این پر زرق و برقی داستان با گیم پلیش تناسب نداره
اتفاقا داستانش خوب بود من واسه اینکه با گیم پلیش حال نکردم پاکش کردم (قطعا آثاری مثل dmc گیم پلی تقریبا بهتری دارند ) ایده اون شمشیره هم جالب بود ولی بعد یع مدت دیگه خز میشد
در ضمن بازم با دقت بخونید من کی مقایسه کردم با نسخه های اصلی ؟ من فقط گفتم اینم باید به صورت مخفی کاری میساختن تا اسم این سری همونجوری که هست ثابت بمونه (مثلا ما بیایم ماریو رو FPS بسازیم ملت حال می کنن ؟)
به هر حال نظر شما سند کل ماجراست و محترمه
موفق باشید
میشه دقیقا منظورتون رو از متناسب نبودن داستان بازی بیان کنید؟ شما عرض کردید همونجا که دست رایدن قطع شد، بازی رو حذف کردید. منم این طور برداشت کردم که شما از اینجور داستان ها با ته مایه های تخیلی خوشتون نمیاد. در ضمن اینکه شما در ارز بیست دقیقه متوجه شدید که داستان بازی به گیم پلیش نمی خوره، اصلا برای بنده قابل درک نیست. این از این!
اون توضیحاتی که درباره ی فرق این نسخه با نسخه های دیگه دادم، برای جنابعالی نبود. بنده برای شفاف سازی بیشتر و ارائه ی دیدی کلی تر به هواداران سری MG این کار رو انجام دادم. این هم از این. نکته ی بعدی:
تغییر سبک در سری های دنباله دار و مشهور معمولا زیاد دیده میشه (البته بیشتر در قالب عناوین فرعی). همین ماریو که خودتون ذکر کردید بار ها تغییر سبک داده. Mario Galaxy، Mario Kart و Mario ی اوریجینال هر کدوم یه سبکی دارند که باعث متنوع شدن این سری شده اند. البته برای این تغییرات سبک، محدوده هایی تعیین شده که فراتر رفتن از اون ها کار چندان معقولی نیست. سازنده ها هم از همین نکته برای ساخت نسخه ی فرعی MG استفاده کردند. نمیشد که رایدن از خصوصیات و ویژگی هاش دست بکشه و یهو تبدیل به یه تیر انداز یا تک آور بی سر و صدا مثل Snake بشه و شمشیر رو ببوسه بزاره کنار.
!Praise Prince of Persia