امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقام به سبک سامورایی | نقد و بررسی Metal Gear Rising: Revengeance
سلام و اینکه مثل همیشه خوب نوشتید
ولی خب من هم بعنوان بدمن ماجرا یه چند نکته درباره نحوه نوشتنتون بگم
اما اون چند نکته:
اول اینکه ماشاا... به مقدمه! میدونید، این نظر شخصی من هست که نباید نقد رو با طولش سنجید بلکه باید با محتواش سنجید، که در مورد نقد شما صدق میکنه. اما موردی که وجود داره اینه که نقدی جمع‌و‌جور با محتوای مناسب ارجحیت داره به نقدی مفصل ولی با همون محتوا. شاید پیچیده باشه! به زبان ساده، کیفیت در عین کوتاهی بهتره از کمیت و طولانی بودن. شاید این دوره و زمونه اقتضا میکنه که نوشته‌های کوتاه‌تر ولی درعین حال جامع عرضه بشن و شاید نباید همه ریز ودرشت یه بازی رو هم توی نقد آورد چون بعضیاشون گفتنش با نگفتنش زیاد فرق نداره.
از طرفی یه نقد باید اونقدر قوی باشه تا بتونه مخاطب رو با خودش همراه کنه و وقتی طولانی میشه این کار براش سخت‌تر هست. در مورد بعضی بازی‌ها شاید وادار به طولانی نوشتن بشیم ولی اون رو هم میشه طوری نوشت که متفاوت و در عین حال مخاطب پسند باشه؛ این موارد رو خودم هم دنبالشم تا بعضی وقتا که دست به قلم میشم اینطوری بنویسم  ولی بعضی اوقات هم نمیشه، پیش میاد S0 (24)
اما نکته دوم؛ حس میکنم که یک روش نوشتن دارید و هر بار که می‌نویسید شکل و قالب رو تغییر نمیدید؛ منظورم بخش بندی کردن نقدتون هست و دوباره هر بخش رو به بخش‌های کوچکتر تقسیم می‌کنید. این روش در درازمدت ممکنه موجب بشه خودتون رو تکرار کنید، همین الان هم این نوشتتون با نقد قبلیتون مقایسه کنید می‌بینید که بعضی جاها شباهت دارن، این مورد بدی نیست ولی در طولانی مدت ممکنه دیگه کلیشه‌ای بشه؛ مثلا پرداختن به داستان و شخصیت پردازی و استفاده از این کلمات( داستان و شخصیت‌پردازی) به کراّت در این نقد! و همچنین جمله اول بخش تحلیل داستان این نقد و نقد قبلیت رو ببیند :
نقد فعلی : " داستان در سری Metal Gear همیشه جزو ارکان اصلی به حساب می آید. "
نقد قبلی : " داستان در سری Prince of Persia همیشه جزو مهم ترین عناصر و نقاط قوت سری به حساب می آید. "
حالا شاید بگید خب چی بگم یا این روش منه یا اصلا به تو چه! S0 (94) البته ممکنه حق با شما باشه ولی اینجاست که قدرت یک نویسنده دیده میشه و اونم اینه که کمتر از کلمات کلیشه‌ای استفاده کنه ولی مفهوم رو برسونه؛ این یکی رو هم خودم در تلاشم تا بهش برسم S0 (24) 
اما در همون بخش داستان باید بگم اون قسمتی که به شخصیت Raiden می‌پرداختید، خیلی خوب بود و بقیه بخش‌ها هم با فاکتور گرفتن از اون دو نکته‌ای که گفتم خوب بود و از اون تیکه‌های طنزتون رو هم خوشم اومد.
خب خیلی طولانی شد، معمولا هر چند بار اینقدر طولانی نظر میدم که اینبار قرعه به نام نوشته‌ی شما افتاد؛ در کل قصدم به هیچ وجه تخریب نقد نبود فقط می‌خواستم یه بحث مفیدی برای دوستان علاقه‌مند باشه.
ممنون بابت نقدتون و موفق باشید.
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: انتقام به سبک سامورایی | نقد و بررسی Metal Gear Rising: Revenge - توسط Last Warrior - 07-06-2015, 04:29 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,994 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,102 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,128 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,567 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,279 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان