امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جمعه‌ی تاریک زمستان تاریک کریسمس تاریک | پیش‌نمایش عنوان Tom Clancy's The Division
(07-11-2015, 11:15 PM)Blue Sun نوشته است: به نظر من این بازی و Ghost Recon: Wildlands بهترین بازی ها در بین لاین آپ بازی های یوبی سافت که هنوز منتشر نشدن، هستن.
راستش داستان بازی برام جذاب نیست و به نظر من تا این جا که حداقل با توجه به اطلاعاتی که ازش بیرون اومده داستان آن چنان قدرتمندی نداره. بهترین بخش بازی گیمپلی اون هست که آزادی زیادی رو به بازیکن میده. یه گیمپلی اکشن که البته بهتون اجازه میده که تا حدودی با مخفی کاری هم پیش برین. المان های نقش آفرینی و ادونچر بازی هم بسیار خوب کار شدن. بازی به بهترین شکل ممکن همکاری بین دیگر بازیکن ها رو توی یه جهان به این بزرگی نشون میده و واقعا خیلی لذت بخشه که بتونین با دوست هاتون توی بازی برنامه ریزی کنین تا مثلا یه منطقه ای چیزی رو بگیرین.
گرافیک بازی تا بدین لحظه که به نظر من تا حدودی کاهش داشته. اگر دمویی که پارسال به نمایش در اومد رو با دمویی که امسال به نمایش در اومد مقایسه کنین متوجه میشین که از کیفیت بافت ها (تکسچر ها) کم شده، از میزان جزییات ریزی که توی محیط هستن هم کم شده.
نقل‌قول: ببخشید شما گفتین مبتلا شده ها ، یعنی زامبی تو این بازی وجود داره ؟
چیزی به اسم زامبی توی بازی وجود نداره. اون ویروسی که مردم رو هم بیمار کرده یه ویروس واگیر دار و کشنده هست که باعث از کار افتادن سیستم اقتصادی و در نتیجه نابود شدن کل کشور طی پنج روز شده.
ممنون از نظراتت.
داستان فقط یه پیش زمینس.
مثل آنچارتد نیست که خطی دنبال شه.
از نظر من فقط یه پیش زمینه برای گیم پلی درست کردن البته طبق چیزی که تابحال منتشر شده و ممکنه بگن داستان پیچیده‌ای داره!
در مورد افت گرافیک. این یک امر طبیعی هست، اکثر اوقات تریلر اول کیفیت بیشتری داره ولی، سازنده گفته که گرافیک نهایی خیلی بیش‌تر از دمو های به نمایش در اومده خواهد بود.
ولی آره با مقایسه ای که تو سیستم خودم هم کردم کمی افت رو شاهد هستیم.
بازم در هر حال، امید من یکی به Snowdrop هست. به نظر من این موتور خیلی قدرتمنده و اگر سازنده ها تمام قدرت این موتور رو پیاده کنن، امکانش هست گرافیکی بسیار بسیار فراتر از دمویه اولیه ببینم.
منظورم گرافیک هنری هست که حتی از نسخه نهایی هم که سازنده ها قولشو دادن وسیع تر باشه.
WWI In Action FPS

[تصویر:  battlefield_1_squads-wallpaper-1920x1080.jpg]

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جمعه‌ی تاریک زمستان تاریک کریسمس تاریک | پیش‌نمایش عنوان Tom Clancy's The Division - توسط NightBlue3 - 07-11-2015, 11:27 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,659 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  روزی روزگاری : دبی، بیابانی خونین | نقد و بررسی عنوان Spec Ops: The line Maziyar Hemmati 2 2,587 11-24-2016, 07:33 PM
آخرین ارسال: Y PS
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,967 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow
  آفریقای وحشی با چاشنی زامبی:نقد وبررسی عنوان Resident Evil5 S.T.A.R.S 9 4,775 10-21-2016, 08:05 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  بازگشت گناهکارانِ بی‌گناه | پیش‌نمایش بازی Persona 5 BadBoyNeverDie 3 2,496 10-21-2016, 07:50 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان