07-12-2015, 07:48 PM
(07-12-2015, 05:58 PM)LICH KING نوشته است: نقد بسیار خوبی بود. چون بازی جز بزرگان حساب نمیشه از بحث حجم نقد فاکتور گیرمتشکر استاد. در نقد های بعدیم دقت می کنم.
مثل بقیه نویسندگان عزیز مشکلات نگارشی دیده میشه. استفاده از کلمات تکراری مثل کلمه شما که در بخش داستان چندین بار تکرار شد.
در ابتدای نقد گفتید که خب به داستان بازی می رسید. در حالی که در تیتر بالا همه چیز گویاست.
در طول نقد داستان متوجه شدم که بیشتر بر روی شالوده داستان مانور دادید و از باقی اجزا خودداری کردید و فقط یک شخصیت پردازی رو خوب بیان کردید. پیشنهادم اینه که جنبه های مختلف رو در نظر بگیرید. مثل ضرب آهنگ روایی داستان(شروع و پایان)، نقاط فراز و نشیب و صد البته تاثیر طراحی هنری در شکل دادن به داستان بازی
خوشبختانه چیزی که من به وفور در مقاله دیدم اینه که به خوبی می تونستید بیان خودتون رو کنترل کنید. در وقع لازم به توضیحاتی نه چندان واجب بسنده می کردید. چیزی که کمتر رعایت میشه و اکثراً برای بالا بردن حاشیه توضیحات اضافه می دن. به عنوان مثال چهار جمله رو بیان می کنند در حالیکه می تونند در یک جمله نه چندان طولانی می تونن انسجام قابل قبولی رو ببخشید
خواننده باید بتونه به خوبی با طرز بیان نویسنده آشنا بشه. فلذا جمع بستن خود نویسنده در طول نقد زیاد به این مهم کمک نمی کنه. ساده بنویسید اما در عین حال اون رو به خوبی بیان کنید
موفق باشید
نگاه تیزبینانه ای دارید. تشکر فراوان.
!!!!! This Will Kill Me