سلام امیر عزیز
خوبی آقا؟
سلامتی؟
عید رو به شما و خانواده ی عزیزت تبریک میگم.
خب از اونجایی که زیاد اهل سوال کردن نیستم و توی طرح سوالات خوب کار نمی کنم یک سری سوال کوچک ازت می پرسم و مزاحمت نمیشم.
خب اول از همه به عنوان مدیر کل انجمن گیمفا یه توصیه برای کاربران تازه وارد و یک توصیه هم برای کاربران که در حال خاضر هستند بگو.
یک توصیه هم برای ما مدیران انجمن بگو
تعریفت رو از زندگی و یک راهنمایی برای پیش برد اون
از فلسفه و منطق خوشت میاد؟
توی ماشین ها و گوشی ها از چه برندی خوشت میاد؟
یک مکان که همیشه دوست داشتی اونجا باشی رو اینجا توصیف کن؟(منظورم یک مکان رویایی، یک جایی از این کره ی خاکی که توی اون به آرامش می رسی)
اول از همه ممنون بابت تعریفت از من ولی
تا حالا شده شکابت من رو پیش بکنه مثلا بگه نحوه ی برخورد و یا حرف زدنش خیلی بده و یا اینکه توی رسیدگی به کارهاشون کوتاهی کردم کلا تا حالا ازم بهت شکایت شده؟(راست راستش رو بگو)
نظرت در مورد آواتار، امضا و کاور پروفایلم.
اینم برای آخرین سوال
نظرت رو درباره این بازی ها بگو
Street Of Rage
Rambo
Moon Walker
Dik Tracy
Golden Axe
Tiny Toon
The Flintstones
خب همین دیگه و یک چیز دیگه بگم که این آقایی که اینجا می بینید کسی بود که من رو در این جایگاهی که الان هستم رسوند و با راهنمایی هایی ایشون من الان مدیر این انجمن هستم. از همین جا از امیر عزیز و یک سری مدیر ها که قبلا بوند و رفتند و یک سری هم که الان هستم تشکر می کنم و امیدوارم هر جا که هستید در همه ی مراحل زندگیتون موفق باشید.
اینم فقط به خاطر خودت مطمئن هستم که میشناسیش.
هوا ابری و من با چشمای تر
دوباره بدون تو میرم سفر
شبیه یه تصویر بی حس و حال
دوباره بدون ِ تو میرم شمال
با من حسرت پرسه تو اسکله
کنار تو و کمترین فاصله
با من عادت غرق ِ دریا شدن
به عشق تو و توو دلت جا شدن
امیر جان با اجازه ات
خدانگهدار
خوبی آقا؟
سلامتی؟
عید رو به شما و خانواده ی عزیزت تبریک میگم.
خب از اونجایی که زیاد اهل سوال کردن نیستم و توی طرح سوالات خوب کار نمی کنم یک سری سوال کوچک ازت می پرسم و مزاحمت نمیشم.
خب اول از همه به عنوان مدیر کل انجمن گیمفا یه توصیه برای کاربران تازه وارد و یک توصیه هم برای کاربران که در حال خاضر هستند بگو.
یک توصیه هم برای ما مدیران انجمن بگو
تعریفت رو از زندگی و یک راهنمایی برای پیش برد اون
از فلسفه و منطق خوشت میاد؟
توی ماشین ها و گوشی ها از چه برندی خوشت میاد؟
یک مکان که همیشه دوست داشتی اونجا باشی رو اینجا توصیف کن؟(منظورم یک مکان رویایی، یک جایی از این کره ی خاکی که توی اون به آرامش می رسی)
اول از همه ممنون بابت تعریفت از من ولی
تا حالا شده شکابت من رو پیش بکنه مثلا بگه نحوه ی برخورد و یا حرف زدنش خیلی بده و یا اینکه توی رسیدگی به کارهاشون کوتاهی کردم کلا تا حالا ازم بهت شکایت شده؟(راست راستش رو بگو)
نظرت در مورد آواتار، امضا و کاور پروفایلم.
اینم برای آخرین سوال
نظرت رو درباره این بازی ها بگو
Street Of Rage
Rambo
Moon Walker
Dik Tracy
Golden Axe
Tiny Toon
The Flintstones
خب همین دیگه و یک چیز دیگه بگم که این آقایی که اینجا می بینید کسی بود که من رو در این جایگاهی که الان هستم رسوند و با راهنمایی هایی ایشون من الان مدیر این انجمن هستم. از همین جا از امیر عزیز و یک سری مدیر ها که قبلا بوند و رفتند و یک سری هم که الان هستم تشکر می کنم و امیدوارم هر جا که هستید در همه ی مراحل زندگیتون موفق باشید.
اینم فقط به خاطر خودت مطمئن هستم که میشناسیش.
هوا ابری و من با چشمای تر
دوباره بدون تو میرم سفر
شبیه یه تصویر بی حس و حال
دوباره بدون ِ تو میرم شمال
با من حسرت پرسه تو اسکله
کنار تو و کمترین فاصله
با من عادت غرق ِ دریا شدن
به عشق تو و توو دلت جا شدن
امیر جان با اجازه ات
خدانگهدار
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)