(07-25-2015, 01:45 AM)parham342 نوشته است:حتما تو اون جزیره هستی که واقعا هم موسیقی زیبای داره هم خیلی سنگینه به خاطر برف و آب زیاد منم اونجا 5-6فریم افت داره طبیعیه(07-25-2015, 01:33 AM)fredmehdi نوشته است:(07-25-2015, 01:21 AM)parham342 نوشته است: سلام،دوستان توو ویچر بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد،اما از اونجایی که بازی چن تا مپ داره،من توو همه مپا به جز یکیشون که میرم تووش بازی تیک میزنه،دلیلش چیه؟!!!!کدوم مپ؟حتما سنگینه و سیستمتون نمیکشه که تیک میزنه.در ضمن اپدیت 1.7 فراموش نشه.
حتما همینطوره،لینک میشه بدی،و اینکه چجوری نصب کنم اپدیتو بهم بگو،مرسی
اگر هم با اروری مواجه شدی باید فایل ریجستری
رو دانلود کنی و اجرا بعدا همرو yes بزنی البته اگه نسخه flt رو داری نیاز نیستش
[/url][url=http://uploaded.net/file/e70zdgmd]The Witcher 3 Wild Hunt Update 1.07
(07-24-2015, 03:48 PM)assassin71 نوشته است: سلام دوستان اقا من بازی نسخه fltگرفتم نصب کرم موقع نصب 3 تا ارور داد بعد باignoreردشون کردم بازی هم نصب شد ولی میترسم ناقص باشه برم تا وسطاش ارور بده اعصابمو خورد کنه کسی میدونه مشکل چیه؟یا باید چیکار کنم؟ اینم بگم پچ و دی ال سی نصب کرم روش مشکل نداره.
برای مشاهده تصویر اصلی (900x710) روی این نوار کلیک کنید.
برای مشاهده تصویر اصلی (900x506) روی این نوار کلیک کنید.
چیزی نیست که وسطاش گیر کنین یه فایلی که به احتمال زیادچند تا از دیالوگ ها توشه چک کردم این فایل 3gb بود میتونی بری تو گوگل سرچ کنی و دانلودش کنی مسیرشم که تو عکسی که گزاشتی مشخصه
torrentرو برا همین چیزا ساختن
.gif)