08-05-2015, 11:14 PM
(آخرین ویرایش: 08-05-2015, 11:16 PM، توسط The Breaker.)
(08-05-2015, 11:10 PM)Be the story نوشته است:(08-05-2015, 11:07 PM)Ct Os نوشته است: اصلا به نسخه های مختلف Mafia علاقه ای ندارم. البته بازیشون کردم و این یکی رو حتما میگیرم ولی می بینمش به هیجان نمیام. یعنی یه بازی باید علاوه بر داستان و گرافیک و ..... هیجان هم داشته باشه. یه چیزی که Uncharted خیلی داره. فکر نمی کنم این بازی چیزی باشه که واقعا دنبالش باشم. ولی خوب بالاخره بازی بزرگیه و ارزش خرید رو حتما دارهبرادر عده ای از یه بازی خوششون نمیاد مثلا من از هیلو و انچرتد زیاد خوشم نمیاد ولی عاشق مافیام و این دلیل نمیشه که دیگران هم باید اونو دوست داشته باشن سلیقه ها فرق میکنه
منم سلیقمو گفتم خوب. کلا زیاد با سریش حال نمی کنم. ولی بازی قوی هست نمیشه اینو انکار کرد.
(08-05-2015, 11:11 PM)station نوشته است:(08-05-2015, 11:07 PM)Ct Os نوشته است: اصلا به نسخه های مختلف Mafia علاقه ای ندارم. البته بازیشون کردم و این یکی رو حتما میگیرم ولی می بینمش به هیجان نمیام. یعنی یه بازی باید علاوه بر داستان و گرافیک و ..... هیجان هم داشته باشه. یه چیزی که Uncharted خیلی داره. فکر نمی کنم این بازی چیزی باشه که واقعا دنبالش باشم. ولی خوب بالاخره بازی بزرگیه و ارزش خرید رو حتما دارهمیخوام یکی از کلیشه ای ترین جملاتی رو که واقعا ازش متنفرم رو در جواب مدیر آرین بدم و اونم اینه که"هر کسی سلیقه ای داره."
باز جای شکرش باقیست که فقط از دید خرید بهش نگاه میکنید و مثل مخالفان کلا بازی رو کنار نمیذارید.!!
بابا من از اوناش نیستم که یک بازی خفن و بزرگ رو بکوبم بعدش اصلا هم بازی نکنم. اینو حتما بازی می کنم ولی امیدی بهش ندارم. و بله هر کسی سلیقه ای دارد.