08-06-2015, 12:24 AM
(08-06-2015, 12:22 AM)Be the story نوشته است:کاملاً درسته!داستان هم مطمئنم خیلی جذاب هست.یه بحث انتقام گیریه ولی این می گن انتخاب و آزادی بسیار زیادی داری!عجیب کلاً!(08-06-2015, 12:20 AM)You Never Win نوشته است:(08-06-2015, 12:09 AM)Be the story نوشته است:طراحی جاده تو تریلر گیم پلی اول هم تو ذوقم زد!تیر اندازی هم خوبه ویژگی های جدید زیادی به گیم پلی اضافه شده!ولی ما که نباید انتظار GTA VI رو از این داشته باشیم!ولی امیدوارم یه نقشه بزرگ با مراحل فرعی و اصلی زیاد و یه داستان در گیر کننده داشته باشه.در ضمن اون یارو پیره کت شلواریه ویتو هست.(08-06-2015, 12:07 AM)You Never Win نوشته است: بازی خوبیه!ولی همون طور که دوستان گفتن هندلینگ ماشین اصلاً خوب کار نشده!فک می کنم هنوز اول کار باشه شاید جای پیشرفت باقی باشه.گیم پلی هم امیدوارم اوپن ورلد باشه نه مثل نسخه 2 این ماموریت تموم شد صاف بری تو ماموریت بعدی!ویژگی های جدید گیم پلی هم جالبه و گرافیک هم که هیچی!شاهکاره گرافیکش!اصلاً حرف نداره!
به هر حال کامل بهش امیددارم فک نکنم چیز بدی بشه!
چه عجب یکی غیر از من از بازی تعریف کرد.
اره هندلینگ زیاد جالب نبود احساس کردم ماشین روی هوا داره حرکت میکنه.
۱۰۰٪ بازی هنوز کامل نیست و مشکلاتش حل میشه
اره در نگاه اول فهمیدم ویتو هستش اگه هندلینگ ماشین ها رو تغییر نمیداند بهتر میشد خیلی این هندلینگ زد تو ذوقم اسفالت هم خوب نبود در کل این اوله کاره و حتما درست میشه با بیرون دادن دمو بازی بازان مشکللت رو میگن و مشکل ها حل میشه