08-06-2015, 02:41 PM
(08-06-2015, 02:27 PM)Blue Sun نوشته است:(08-06-2015, 01:29 PM)Wayne نوشته است: خشونت یکی از عناصر مافیا هست و اونا اعتقاد دارن، طوری باید آدمی رو بکشی که برای بار دوم برای کشتنش تلاش نکنی...بله یکی از عناصرش هست، اما خب چیزی که من میخوام بگم اینه که کشتن کشتنه دیگه. نیازی نیست بیای یه دربون ساده رو به این شکل فجیع بکشی. حالا مگه این که بخوای پیامی به افراد بالا تر اون باند خلافکار برسونی که خب در این موقعیت شخصیت اصلی بعد از تیکه تیکه کردن دربون، کل ساختمون رو هم به فنا داد.
یا مثلا از اون معامله کننده مواد که اطلاعات گرفت زد کشتش و انداختش بیرون. این جا کارش درست بود و با عناصر مافیا هم جور در میومد (هر چند اتفاقا در همین جا که خیلی با عناصر مافیایی جور در میومد،این امکان وجود داشت که که طرفو ببخشی).
خشونت توی جا های مناسبش لازمه. کلا کشتن یه نفر به هر نحوی خشونت محسوب میشه. اما چیزی که نیاز نیست اینه که بیای این شکلی بکشیش و به نظر من این کمی زیاده روی بود.
شما دوست داری بیاد طرف رو ناز بکنه بگه عزیزم برو کنار میخوام همه رو داخل ساختمون بکشم؟؟
نه تازه مافیا یعنی خشونت یعنی خرکی بکشی من از اونجا که چاقو رد زد توی صورت طرف خیلی حال کردم چون مافیا یعنی بکش بکش و خشونت