(08-10-2015, 01:14 PM)masterpourya نوشته است: اگه میتونی دسته XboxOne بگیر.والله فکر کنم خیلی زور بزنم شاید تونستم Logitech رو خریدم ایکس باکس ها رو دورش خط بکشم بهتره :D
اگه بودجه ات نرسید، Xbox360 بگیر.
اگه به اون هم نرسید، Logitech F310 بگیر.
(08-10-2015, 01:22 PM)BadBoy4Ever نوشته است: یه گیم پد معمولی (مثل ماله خودم) کلا 20 تومن بیشتر هزینش نیست
ولی اگه میخوای یه چیز واقعا حرفه ای و برای همه گیم ها هم داشته باشی گیم پد xbox for windows رو بگیر کهچیزی حدود 100 به بالاست
کسری ببین داداش واسه من فقط عملکردش مهمه همین که 3 یا 4 سال کار کنه برام بسه. حالا من خودم هم موندم که یک گیم پد معمولی هم میتونه این خواستمو برطرف کنه یا نه. میشه یک دسته معمولی اما حداقل یکم موندگار برام معرفی کنی؟
.............................................................................................................................................................
یک سوال دیگه... :idea:
به نظر شما دکمه های جهت توی دسته بهم چسبیده باشند بهتره یا هر 4 تا جدا باشند!؟
بازم ممنون
(08-10-2015, 01:27 PM)Sadegh PS4 LOVER نوشته است:(08-10-2015, 01:22 PM)BadBoy4Ever نوشته است: یه گیم پد معمولی (مثل ماله خودم) کلا 20 تومن بیشتر هزینش نیستقیمت XBOX for Win یه چیزی حدود 170 هزاره
ولی اگه میخوای یه چیز واقعا حرفه ای و برای همه گیم ها هم داشته باشی گیم پد xbox for windows رو بگیر کهچیزی حدود 100 به بالاست
به نظرم واسه یه گیم پد اینقد فال گرفتن لازم نیس یه معمولی بخر چون تو بیشتر بازیا کاربرد نداره زود ازش خسته میشی.
میگم صادق جان این قیمتی که گفتی الان واسه xbox 360 هستش یا وان؟
فک کنم قیمته ایکس وان که 210 ت هستش نه؟!
![[تصویر: w0r_cool-wallpapers-cat_l0hvkmy.jpg]](http://uupload.ir/files/w0r_cool-wallpapers-cat_l0hvkmy.jpg)
>نیازمند همکاری شما در بازی SplinterCell:Black List می باشم!<
:)