(08-11-2015, 11:09 PM)last of amir نوشته است: سلام سلام لست آو امیر جان
خوبی؟ نمیدونم!
خوشی؟ نمیدونم! لینک
بازی مورد علاقت؟ یکی، دوتا نیستن!
بوی مورد علاقت؟ بوی موردعلاقهام؟ به قیافه من میخوره همجنسباز باشم؟
رنگ مورد علاقت؟ سوالای قبلی رو یه نگاه بنداز.
کشور و شهر مورد علاقت؟ انگلند، فرانس، یونایتد استیس، جِپان - لندن، پاریس، نیویورک، هر خراب شدهای که توش احساس زندگی کردن بهت دست بده....
غذای مورد علاقت؟ سوالای قبلی پلیز
رنگ مو؟ مشکی متمایل به قهوهای
نوع مو؟ چند ماهی میشه دست به موهام هم نزدم!
لاقری؟ نه، رو اندامم
منو میشناسی؟ آره، چند بار با هم صحبت کردیم.
نظرت در مورد من؟ به جواب سوال سوم توجه کن. تو اون شاید یه جوابی پیدا کنی...
چرا همه به من میگم مثبت در صورتی که چیزی احساس نمی کنم؟ چون واقعاً هستی! مثبت که نه، ولی خب خیلی خرافاتی هستی دیگه. (ببخشید یکم رک گفتم)
نظرت در مورد
سجاد؟ توی سوالات خودش گفتم.
احسان1377؟ آشنایی خاصی ندارم با ایشون
عیسی پور؟ بازم آشنایی خاصی ندارم.
به نظر سجاد نیمه خالی لیوانو میبینه؟ فقط سجاد نیست، اگه یکم توجه کنی نیمه خالی لیوان بیشتر از نیمهپر تو چشمه. خیلیها هستن که میبیننش و فقط حسرتش رو میخورن!
چرا دوست داره نیمه خالی رو ببینه؟ چون همونجور که گفتم نیمه خالی بیشتر از هر چیزی تو چشمه! نیمه خالی لیوان توش چیزایی میتونست باشه که نیست... حالا اتفاقا اون چیزا، شاید خواسته های سجاد باشه. 0 (28):
چرا نیمهه پر رو نمیبینه؟ چون تو نیمهی پر لیوان یه مشت آب گندیده اس که ارزش نگاه انداختن هم نداره!
چرا همش وانمود میکنه افسردست در صورتی که من چیزی احساس نمی کنم؟ من توی مغز خودم پر از افسردگی و ناراحتی و جنگه. ترجیح میدم بروزشون ندم، مخصوصا برا کسایی که درکم نمیکنن. حس میکنم اونم همینجوری فکر میکنه. 0 (28): نمیدونم دیگه، من خودم اینجوریم.
حالا بگذریم زیاد مهم نیست. اوکی
دوست داری چتر نجات رو امتحان کتی؟ بله، البته. 0 (40):
دوست داری فضا بری؟ آره، همه چیز ارزش یه بار امتحان کردن رو داره.
من از فضا میترسم چون اگر یه بار بچرخم همش تا اخر هی میچرخم و نمیتونم کنترل کنم. آره فضا بیرحمه!
حالم بدمیشه وقتی فکر می کنم بهش. برا من یه هیجان نو و تازهاس وقتی بهش فکر میکنم.
استخر خلوت یا پارک ابی شلوغ؟ استخر خلوت
تو خیابون تف میکنی؟ تا حالا که نکردم.
تو خیابون آشغال میرییزی؟ آره، بزار پولی که کارکنای شهرداری میگیرن الکی نباشه!
جن دیدی؟ اعتقادی ندارم
یه خاطره ترسناک تعریف کن؟ ساعتای 4 شب بعضی وقتا بلند میشم میرم تو خیابون قدم میزنم! (آره میدونم ترسناک نیست، به خودمم که خیلی خوش میگذره... )
اگر مجبورت کنن سر یکی رو ببری میبری؟ نه!
دوست داری تو سایت کیا رو از نزدیک ببینی؟ پانیشد اسنیک... اینو ببینمش یه چَک بخوابونم زیر گوشش بعد با هم بخندیم.
از سلیقت تو بازی ها خوشم میاد(انچارتد چهار) فک نکنم خیلی خوشت بیاد، یه وجه مشترک همه چیز نیست!
فن سونی هستی دیگه؟ نه، فک کنم دفعه 10 ـمه! نه فن کولرم، نه فن پنکه نه چیز دیگهای!
دوست داشتی فن مایکرو باشی؟ چاکر عمو فیل و ماکرو هم هستیم...
ممنون که وقت گذاشتی تازه داشتم گرم میشدم
خداحافظ سوالی بود در خدمتم
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر | Station | 212 | 43,842 |
09-11-2022, 07:14 PM آخرین ارسال: arameshtala |
|
چرا دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره ...؟؟ | SPERSIA | 0 | 696 |
01-23-2022, 07:28 PM آخرین ارسال: SPERSIA |
|
تبلیغات در سایتهای نیازمندی(450سایت فعال) بدون محدودیت | honargara | 0 | 1,469 |
03-02-2016, 08:07 PM آخرین ارسال: honargara |
|
جذب نویسنده فعال | ALAN | 4 | 2,322 |
11-17-2012, 05:52 PM آخرین ارسال: ACF |
|
جذب مدیر فعال برای تک تک بخشهای انجمن | omidgamerha | 1 | 1,656 |
11-01-2012, 10:15 AM آخرین ارسال: Amir Game |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان