(08-15-2015, 12:37 PM)0157 نوشته است: سلام علیک سلام
ما هم یه سوالایی بکنیمبپرس مگه دعوا دارم
![]()
دشمنات تو سایت کیان؟ خوشبختانه دشمنی ندارم با کسی
اگه یه روز اینارو از نزدیک ببینی چیکار میکنی؟
ehsan 1377: یک کشیده میخوابونم در صورتش :|
last of amir: قیافه میگیرم براش![]()
badboy4ever: امضا میدم بهش![]()
mamad-battlefield: هدشاتش میکنم0 (40):
mohammad.hl: همدیگه رو بغل میکنیم![]()
neil druckman: نمی شناسمش :|
project amir: نمیشناسمش :|
marvel demon: میشینم با همدیگه درمورد فیلم سریال حرف میزنیم0 (69):
be the story: میریم لشکر آباد![]()
station: محلش نمیزارم :D
اگه یه روز بیان بهت xone بدن با 4تا از بهترین انحصاریاش کنارش ps4 هم باشه فقط با آنچارتد 4 کدومشون رو انتخاب میکنی؟ معلومه خو XBOX ONE رو میگیرم 4 تا بازیش رو تموم میکنم و بعد میفروشمش و میرم یه PS4 یا آنچارتد 4 میخرم![]()
اگه 8میلیون پول داشتی باهاش pc خوب میبستی یا کنسول میگرفتی؟ یه XBOX ONE با PS4 میگیرفتم و چندتا گیم و تا آخر عمر بازی تعویض میکردم0 (21):
چطوری تو سایت و انجمن معروف شدی؟ معروف !!!!! کی میگه من معروفم :|
چرا اسپم میدی؟ عرض از ما مرض است![]()
چند بار بن شدی؟ حسابش از دستم در رفته فقط میدونم خیلی زیاد :rolleyes:
تیلور یا جنیفر لوپز؟ تیلور
چرا تیلور؟ چون خیلی خوشکل و نازه و از اداهای که درمیاره خیلی خوشم میاد موزیک ویدیوهاش هم فوقلعادست صداش هم تکهبرای همینکه ما بهش میگیم بانو چون ویژگی های وصف نشدنی داره
![]()
چه چیزی تو این تیلور دیدی؟بالا توضیح دادم :|
نظرت درباره امینم؟ چرت زیاد میگه و هرچی که از خودش درمیاه مردم باور میکنن و بهش ایمان میارن :|
اصلا اهل رپ هستی؟ نوچ
تو اتاقت پنکه داری؟ آخه تو گرمای اهواز کسی پنکه استفاده میکنه :|
خیلی گرمه؟ نه فقط یخورده داغه![]()
دمای هوا چنده؟ والله برای ما 60 ولی هواشناسی 40 اعلام میکنه![]()
شغلت چیه؟ بیکاری مطلق فعلا هم دانشجو هستم و در یک خراب شده ای به نام دانشگاه تدریس میکنم![]()
به جیب بابات وابسته ای؟ والله خودش بهم پول میده و گرنه من چیزی ازش نمی گیرم اصلا روم نمیشه ازش پول بگیرم اونم جلوی خانواده :|
چرا بارسا دیشب باخت؟ یعنی حتما باید بارسا برنده میشد خو بازی برد و باخت داره دیگه مزش به همینه :|
به نظرت بازی برگشتی رو میبره؟ نمیدونم
خاک تو سر بارسا؟؟؟؟ :باووو ولمون کن تو هم حالم از فوتبال بهم میخوره
![]()
(08-15-2015, 01:05 PM)miatge نوشته است: سلام دوست عزیز.اینارو جواب بده: جواب ندم چکار میکنی؟!0 (21):
چند ساله با گیمفا هستی؟ نه این که کاربر باشی، کلا از کی سایت رو میدیدی؟ یه 4 سالی هستش تقریبا اینجا خبر میخونم قبلش هم تو سایت پردیس گیم اخبار بازی رو دنبال میکردم و یه مدتی سایتشون افت کرد و تو بخش نظرات بهمون سایت گیمفا معرفی کردن الهی خیر ببینن![]()
وجه تمایز گیمفا با سایر سایت ها؟ خبر هارو سریع میزاره و تمامیه اخبار رو پوشش میده و فقط خبرنگار ها و آدم های حرفه ای رو قبول میکنه
هدفت واسه 10 سال بعد چیه؟( منظورم از هدف آرزو نیست. چیزی که میخوای بشی و تلاش میکنی براش رو بگو.) زندگی رو از نو بسازم و کار کنم خانواده دار بشم بریم با هم مسافرتو از این چیزا ....
![]()
هوا چه طوره؟ بصورت بی رحمانه ای گرمه![]()
یکی از شعر های تیلور رو واسم معنی میکنی؟ I KNEW YOU WERE TROUBLE,
روزی روزگاری
[font=Tahoma]قبل از چند اشتباه کوچیک
من در معرض دید تو بودم
منو تنها پیدا کردی
منو پیدا کردی
منو وابسته کردی
فکر میکنم اهمیتی ندادی
و فکر میکنم از این کار خوشم اومد
و وقتی که سخت عاشق شدم
قدمی به عقب برداشتی
بدون من،بدون من،بدون من
و او شیفته و عاشقه
وقتی که کنارمه
و من میفهمم که سرزنش روی منه
چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری
[/font]و ادامه دارد .....
دوس دختر یا نامزد نداری؟ آخه منه 19 ساله نامزد میخوام چکار تو این گیر و ویری![]()
اگه پای پول بیاد وسط به معشوقت هیانت میکنی؟ :P مثل اینکه سریال ترکی زیاد نگاه میکنی :D
معیار یک بازی خوب از نظر تو چیه؟ روایت داستان
اگه 1 روز قرار بود به جای یکی دیگه از افراد دنیا زندگی کنی، دوس داشتی اون شخص کی باشه؟ خودم :|
تو پستا قبلی گفتی بیکاری_ چرا کار نمیکنی؟ بچه پولداری؟ :D مگه بیکاری جرمه :|
نظرت درباره سیگار؟قلیون؟ و کلا دود؟ خیلی حس خوبی میده به آدم![]()
اگه بهت بلیط ترکیه_آمریکا_کانادا بدن و یکی رو باید انتخاب کنی_ کدوم؟؟بلیط آمریکا رو انتخاب میکنم و بعد میزارمش تو لیست کنسلی ها و با قیمت 3 برابر میفروشمش0 (40): یه همچین موجودی ام من
![]()
قبول داری دختر بچه 1 تا 3 ساله شیرین ترین موجود دنیاست؟ :heart: آره آره![]()
راستی گفتی مشهد رو دوس داری_ چرا؟ (ما که اینجا فقط ترافیک و گرما میبینیم، اما در کل خودمم دوسش دارم) شما به اون هواتون میگید گرما :| چقدر قدر نشناسید :/ مشهد فقط حمل و نقلش افتضاحه![]()
موفق باشی_ زندگی خوبی داشته باشی_ به چیزایی که میخوای برسی داوشم. من اگه به موفقیت بدست آوردن PS4 دست پیدا کردم اونموقع زندگیم خوب میشه خخخخخ
گودلاک