امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان گیمر شدن کاربران گیمفا
سلام خسته نباشید.تقریبا همه داستان هارو خوندم عالی بودن
خوب داستان ما از چهار یا سه سالگی شروع شد.ازونجایی که عموم رشته برق قدرت میرفت و کامپیوتر مورد نیازش بود.از قضا اون یکی عمومم همون دور و ور با این جعبه جادو آشنا شد و افتاد تو خط گیم.از سال حدودا 83 الی 88 یا 89 این عموی ما رو دست ما میزد از نظر گیمری،از همه لحاظ تا این که یه اتفاقی افتاد که میگم براتون.(من کلا زیاد با عمو هام میپلکیدم)
آقا این عمومون قدیم میرفت گله ای بازی میخرید،منم هنوز در بهت به سر میبرم چجوری پول اونهمه بازی رو داشت،ولی در هر حال میخرید دیگه!به هیچ وجه هم دست من نمیداد.یادمه اولین بازی که کلا دیدم یه هواپیمایی بود که یادم نیست،ولی یه ستاره گنده رو منوش بود که ممکن نیست یادم بره و این که وقتی از کنار یه تق میزدی رو مانیتور،خلبانه نگات میکرد!
اینجوری شد که من کلا با دنیای گیم آشنا شدم،اولین بازیم چی بود؟یه روز که عموم داشته فله ای بازی میخریده چشمش میخوره به یه آدم تبر به دست ریشو،که کاور بازی stronghold crusaderبوده.اینم میگه بزار برا این بچه بخرم گناه داره.این بازی رو آورد خونه و داد دست ما،منم بسیار....آقا خلاصه سال ها من این سری رو بازی میکردم،ولی اینکه علمم از دنیایی که این بازی توش ساخته میشه(صنعت گیم)چقدره؟بحثشو نکنید که گریم میگیره.
از اون سال به بعد چهار تا کامپیوتر سوزوندم،البته تقصیر خونواده بودا!خوب سیستم خوب نمیخریدن منم هی میزدم میترکوندمش.از اون سال ها تا این که با مشاوره یکی از دوستان یه لپتاپ Asus x550DPخریدم رو میتونم سال های عذاب نام ببرم.نا آشنایی با مراکز خرید،نا آشنایی با کل دنیای گیم و صد البته جنگ های داخلی که نهایتا به بن شدن چند روزه من از بازی با کامپیوتر میشد رو علتش میدونم.
الانم در خدمت شمام.ممنون بابت تاپیک.
اون اتفاقی هم که منجر به جدا شدن عموی بنده از صنعت گیم شد سوزاندن چهارمین کامپیوتر بود...
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستان گیمر شدن کاربران گیمفا - توسط محدرضا آزادی - 08-19-2015, 03:32 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  داستان رویین تن mafiagp.ir 0 287 08-30-2024, 04:16 PM
آخرین ارسال: mafiagp.ir
  داستان-چگونه والدین را برای خریدPS4راضی کنیم؟ Rise of Duty 70 63,520 05-12-2022, 06:13 AM
آخرین ارسال: samawahm106
  (داستان)راضی کردن خانواده برای خرید پلی فور sepehrssd 4 2,352 08-26-2019, 09:02 PM
آخرین ارسال: White Beard
  داستان گاد آف وار ۲۰۱۸ AtabakT 0 1,975 10-16-2018, 08:55 PM
آخرین ارسال: AtabakT
  داستان رویای یک سرمربی Origami2008 0 1,772 08-09-2018, 10:59 AM
آخرین ارسال: Origami2008

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان