امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان گیمر شدن کاربران گیمفا
با مورتال کمبت و جانی کیج بود که داستان من و گیم شروع شد. بهمراه یکی از دوستام بود که تو سگا بازی کردیم. اولین تجربه گیم و روبرو شدن با یه پدیده جذاب؛ انگار وارد یه دنیای جدید و رنگارنگ بشی. اون جرقه‌ای بود که آتش ورود به سرزمین گیم رو برای من شعله ور کرد و تا الان هم همچنان این آتش روشن مونده.
اولین کنسولی که گرفتم همون سگا بود، عجب خاطراتی دارم از مورتال و sunset riders ( همون دوتا کابوی دوست داشتنی) و ...، یادمه اوایل اونقد sunset riders بازی میکردم که تو خواب هم ادامشو میرفتم. اصلا هر بازی روی من تاثیر میذاره معمولا خوابش رو هم می‌بینم! چیزی که این اواخر کم پیش اومده، فکر کنم آخریش سر فارکرای 3 بود که بعد اولین روز بازیش خوابش رو هم دیدم( البته واس تو خواب نبود) و این اواخر هم چند باری دنیای اسکایریم رو توی خواب تجربه کردم، ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می‌رفتم شکار اژدها!
این وسط با کنسول PS هم کم و بیش بازی کردم، اولین بار همراه عموم بود و میخواستیم فوتبال بازی کنیم، یادمه وقتی بازی شروع شد من از عموم پرسیدم: عمو، شوت کدوم بود؟ عموم هم گفت: گل اول! S0 (94)  بعد گفتم: عمو، سانتر ضربدر بود؟! عموم هم گفت: گل دوم! آره اینطوری بود که توی اولین بازی فوتبال یه nتایی گل خوردم. البته سال بعد همون موقع باز با عموم بازی کردم اما اینبار بهمراه یه سال تجربه و این طوری بود که ایندفعه، من nتا گل به عموم زدم! . . .
ولی شاید شروع تجربه واقعی گیم برای من بعد از سگا از روزی بود که PC رو گرفتم و تا الان هم هنوز با PC بازی میکنم، اولین بازیم هم یه عنوانی بود که اسمش یادم نیست ولی جریانش در مورد یه تعداد ماشین بود که توی یه نقشه میوفتادن به جون هم  . . . بازیهای بعدی هم  IGI و و فیفا و PES عصر حجر و بعدها مکس پین و ... بودن. خاطره‌انگیزترین بازی‌ها هم مال همون دورانه و چندتایی هم در نسل‌های بعدی. تقریبا همه سبکها رو هم امتحان کردم و بازی محبوب دارم توشون، از RPG و شوتر بگیرین تا انواع استراتژیکی و  حتی بازی‌های کلیک و اشاره و فکری.
اینم خلاصه‌ای از جریان گیمری بنده، البته خیلی از ماجراها رو فاکتور گرفتم، چون اگه مینوشتم فکر کنم یه رمان بلند بالا میشد . . .
با تشکر از دوستانی که داستانشون رو نوشتن و همگی دوستان گیمر موفق باشید . . .  S0 (24)
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستان گیمر شدن کاربران گیمفا - توسط Last Warrior - 08-20-2015, 01:09 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  داستان رویین تن mafiagp.ir 0 153 08-30-2024, 04:16 PM
آخرین ارسال: mafiagp.ir
  داستان-چگونه والدین را برای خریدPS4راضی کنیم؟ Rise of Duty 70 61,729 05-12-2022, 06:13 AM
آخرین ارسال: samawahm106
  (داستان)راضی کردن خانواده برای خرید پلی فور sepehrssd 4 2,180 08-26-2019, 09:02 PM
آخرین ارسال: White Beard
  داستان گاد آف وار ۲۰۱۸ AtabakT 0 1,841 10-16-2018, 08:55 PM
آخرین ارسال: AtabakT
  داستان رویای یک سرمربی Origami2008 0 1,660 08-09-2018, 10:59 AM
آخرین ارسال: Origami2008

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان