امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد
من در هر صورت این بازی رو تجربه میکردم. چون از تمامی نسخه هاش لذت بردم و نمایش های این نسخه هم واقعاً فوق العاده بود. اما صبح حدود ساعت 5 با دیدن امتیازات بازی بیش از حد خوش حال شدم.
اون چیزی که من می دیدم لیاقت این نمرات رو داشت. در کل خیلی خوش حال شدم که آخرین متال گیر ساخته کوجیما تونست این قدر موفق بشه.
من خودم نقد های بازی رو نمیخونم تا خودم اول بازی رو تجربه کنم اما یه تیکه هایی از خلاصه نقد بازی توسط سایت ها میذارم.

God is Geek:

این نسخه فقط بهترین نسخه در بین سری Metal Gear و یا بهترین بازی مخفی کاری نیست، بلکه یکی از بهترین بازی های ساخته شده تا به امروز می‌باشد.

3D Juegos:

کوجیما با این بازی دوباره سبک اکشن مخفی کاری را تعریف کرد. Metal Gear Solid V یکی از مهم ترین بخش ها در سری Metal Gear Solid است.

GameSpot:

Metal Gear Solid V ممکن است یکی از بهترین بازی های ساخته شده در سبک مخفی کاری می‌باشد اما بدون شک این نسخه بهترین نسخه در فرنچایز Metal Gear است.

Power Unlimited:

این بازی بهترین بازی ساخته شده توسط هیدئو کوجیما می‌باشد. غیر قابل انکار است که این نسخه اوج سری Metal Gear و در مجموع بازی های رایانه ای است.

Hobby Consolas:

The Phantom Pain بهترین بازی مخفی کاری ساخته شده تا کنون می‌باشد. یک شاهکار از هیدئو کوجیما که GoTY 2015 از دید ما خواهد بود.

و...

توی همه ی نقد ها چنین تعریف های بود اما من چند تا رو انتخاب کردم که در بعضی هاشون میشد دید که منتقد به صراحت گفته این بازی یکی از بهترین بازی های تاریخ است.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد - توسط Marshall Bruce Mathers - 08-24-2015, 03:22 PM
RE: امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد - توسط Last of Shadow - 08-24-2015, 04:16 PM
RE: امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد - توسط Marshall Bruce Mathers - 08-24-2015, 09:02 PM
RE: امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain منتشر شد - توسط Marshall Bruce Mathers - 08-24-2015, 10:39 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,382 08-08-2019, 08:19 PM
آخرین ارسال: White Beard
  نمرات عنوان The Legend of Zelda: Breath of the Wild منتشر شد Station 0 2,246 03-02-2017, 06:07 PM
آخرین ارسال: Station
  نمرات عنوان NieR Automata منتشر شد Station 0 1,649 03-02-2017, 06:04 PM
  نمرات Halo Wars 2 منتشر شد Station 0 1,769 02-16-2017, 03:14 PM
  Sniper Elite 4| امتیازات Station 0 2,150 02-13-2017, 07:21 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان