(08-25-2015, 01:38 PM)omidkhalafbeigi نوشته است:(08-25-2015, 01:16 PM)دیاکو نوشته است: سلام کسی سیو بازی رو داره من توی مرحله 6 گیر کردم.نمی دونم فک کنم باگه..وقتی میبرمون زندان اونجا هیچکس هیچ کاری نمی کنه ..وقتی میرم کنار در اون سرباز جلوی در از درو دیوار رد میشه میاد تو..کسی اگه سیو مرحله هفت به بعد رو داره برام اپلود کنه کنه هیچ جا پیدا نکردم سیو بازی رو
درود، این یه جور باگه، شنیدم توی اپیزود 8 این مشکل پیش میاد، بازی رو از حالت فول اسکرین خارج کنید، اگه نشد، گرافیکتون بازیتون اگه مثلا روی medium هست ببرید روی high یا از high بیارید روی low. یکی از این دو راه جواب میده. موفق باشید.
دادا دروس نشد که نشد..راستی مرحله 6 نبودم منظورم 8 بود..اونی که با مارکوس میوفتیم زندان همین طوری مارکوس به دیوار خیره میشه میرم کنار در اون سربازه میاد تو شلیک می کنه...شما یا هرکسی سیو بازی رو ندارید از مرحله 8 به بعد
دادا دروس نشد که نشد..راستی مرحله 6 نبودم منظورم 8 بود..اونی که با مارکوس میوفتیم زندان همین طوری مارکوس به دیوار خیره میشه میرم کنار در اون سربازه میاد تو شلیک می کنه...شما یا هرکسی سیو بازی رو ندارید از مرحله 8 به بعد